Tak nak sem přemýšlel jak by šel ještě krapet vylepšit již dobře fungující BMW klub.Napadlo mě že by se jednou za čas mohli pořádat určité soutěže bud o klubové předměty jakou sou trička,hrnečky a nebo i jinné věci z klubových peněz.Prostě jen takové prkotinky které by určitě nevytížily klubovou kasu.
Aby to nezabralo moc času a práci kolem tak by to šlo i formou že by se určitá soutěž vyhlásila třeba 14 dní dopředu.Například že bude cca 10.2.2008 ve 20 hodin třeba v sekci SOUTEŽ a tam by se hodila například neuplná fotografie nákého předměntu a ted by každýho tlačil čas aby uhádnul o co se jedná.Každý by měl pouze jeden pokus a kdo by to uhádnul jako první tak by vyhrál třeba to tričko nebo hrneček a nebo jinou prkotinku.
Samozřejmně by se jednalo pouze o plátící členy.
Jen mě to tak napadlo takže jestli se vám to zdá uhozený na hlavu tak mě nekamenujte.
Jo jo to máte pravdu a slosování mělo být 7.1..tak kdo vyhrál?
Spíš mě šlo o to aby o tom vědělo víc lidí a bylo to někde napsaný pač takle si toho skoro nikdo nevšimnul včetně mě.Sem si toho všiml trocha pozdě pač sem v tu dobu tu zrovna nebyl.No hold smolík:)