Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
baner
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim všechny.nějak nemuzu pochopit jak to vlastne funguje.uz dva mesice si dopisuju se speedym ohledne slevy pro klud a baneru a uz jsem z toho znechuceny.mam pocit ze me taha za nos .nabidl jsem slevu clenum a chtel jsem zaplatit byner.ale ten meni cenu nejak rychle ne.myslim ze to je trapne panove
servisbmw píše:zdravim všechny.nějak nemuzu pochopit jak to vlastne funguje.uz dva mesice si dopisuju se speedym ohledne slevy pro klud a baneru a uz jsem z toho znechuceny.mam pocit ze me taha za nos .nabidl jsem slevu clenum a chtel jsem zaplatit byner.ale ten meni cenu nejak rychle ne.myslim ze to je trapne panove
speedy na to ted nema cas ,tzaky mam par firem na vyrizeni , prosim napis mi na email georgosac@centrum.cz a ja se o vse po VH postaram.
Nene, netaham, ale problem je ve velkem nedostatku casu a nedotazeneho jednani.
Kazdopadne ceny jsou nastaveny nyni takto:
1000,-/měsíc za banner vedle loga. Maximálně 2 inzerenti.
500,-/měsíc za banner v sekci bazarek. Maximalne 5inzerentu.
800,-/měsíc za banner v celym foru. Maximálně 3inzerenti.
pro predplatitele na delsi obdobi –sleva 5% na 3 mesice, 10% na 6 mesicu, 15% na 1 rok
Kazdopadne ceny jsou nastaveny nyni takto:
1000,-/měsíc za banner vedle loga. Maximálně 2 inzerenti.
500,-/měsíc za banner v sekci bazarek. Maximalne 5inzerentu.
800,-/měsíc za banner v celym foru. Maximálně 3inzerenti.
pro predplatitele na delsi obdobi –sleva 5% na 3 mesice, 10% na 6 mesicu, 15% na 1 rok