Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moderátor

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fugo

#1 Příspěvek od Fugo »

Měl bych návrh jak vylepšit modelové sekce na foru, budu povídat o sekci 7er ale i na ostatní se to jistě dá vztáhnout.

Myslím že by bylo dobré aby každá sekce měla svého moderátora který tam pravidelně chodí a je schopen posoudit co tam patří a co ne.
Jako další by bylo dobré po vzoru 7er.com udělat pro každou sekci podsekci Tips Trick, kde by byly upíchlí návody jak na co pro danou řadu.
A další poslední návrh by byl povinné vyplnění údajů o voze, protože dost lidí se ptá, "mám ten a ten problém poraďte", ale už nenapíše co má za auto a samozřejmě následují něčí dotaz "co máš za auto?" Myslím že by to pomohlo přehlednosti a zbytečným zmatkům, protože někdo např odpoví automaticky ke svému modelu např e34 a dotaz se může týkat třeba e39.

Již jsem o tom jednomu z moderátorů psal ale asi ho to až tak moc nezajímalo.

Díky.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

sekci servis ma na starosti Pavel H. Neco takoveho by nemuselo byt spatne, je je teba vymyslet, jak to udelat v tomhle systemu.
Fugo

#3 Příspěvek od Fugo »

No tenkrát jsem mu taky psal, a nic. Mám pocit že sekci servis má PavelH ve všech řadách ne? Myslím že nesmyslně přesouvá diskuze do pokecu o autech když se to evidentně točí převážně kolem 7er. Já osobně se snažím lidem v naší sekci pomáhat jak to jen jde, myslím že alespoň důležitá vlákna jak co udělat (jen návody bez OT) by mohli (když nebude pod sekce Tips/Trick) vyset nahoře místo upozornění jak v sekci chovat které může být v Pravidla pro používání fora.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

rpesouva ale ne nesmyslne .. sekce servis ma obsahovat pouze opravy a upravy a nikoliv otazky typu kolik vam zere sedma ... to patri do pokecu o autech ... resilo se te na VH ... je nutne si precist pravidla pro danou sekci
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Fugo

#5 Příspěvek od Fugo »

Dobrá tak tedy v případě když by se udělala ze stávající sekce pro 7er, sekce kde bude zkrátka vše ohledně 7er tzn. i pokec ohledně těchto vozů včetně třeba té spotřeby, pneu a co já vím ještě a pod sekce Servis kde budou ti Tipy jak na co u 7er. Nevím jak je to složité udělat nějakou pod sekci o tomhle nemám páru. :)

Beru to z pohledu uživatele který přijde a chce něco pro svou řadu, tak logicky vleze do sekce pro svou řadu a tam buďto hledá nebo se zeptá ale aby prolejzal ještě nějakou sekci Pokec o autech ho ani nenapadne. Myslím že dokonce nový uživatel bmw vleze do své sekce a většinou se snaží o svém voze dozvědět co nejvíc a tak tu sekci pročte celou.

Možná by také nebylo od věci na stránce sekce zobrazovat také vedle předmětu kolonku pro jaký model to je kde by uživatel při psaní své zprávy zvolil mezi ---- pro všechny, e23,e32,e38,e65-66,F1
Odpovědět