Jen pro info se ptám proč mě byl smazán podpis..Byl 600x100pixlu jak je dáno.A proč mě byl smazán i ten popis co sem tam měl už rok..Nejsem si vědom že by to mělo víc jak 100kb..
Děkuji
Nene nic sem stím nedělal.Jen sem měl napsano že byl podpis smazán že sem porušil pravidla ale jaký to nevím pač obr měl na 100% povolený rozměry a nad 100Kb taky určo neměl ale za to ted ruku do ohně nedám.Rád bych to věděl kde se stala chyba.Ale proč mám smazanej i Avatar to netuším..
pokud si dobre pamatuju tvuj podpis s animovanym gifem mel 160kb ! mazal jsem dnes asi 4 ... u jednoho byl z imageshack ze podpis byl smazana ta zaba misto toho byla moc velika .. jinde zas 3 radky misto 2 ... vyber si ktery z podpisu byl tvuj .. mozna ze to byl ten s 3 radky textu !
co se tyce avataru tak ten se z nejak nepochopiteny chyby v systemu smaze spolu s podpisem ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Měl sem jpeg a byl to černej sedan.žádnej gif sem neměl ale bylo to nahraný na tý žábě..Takže velikostně vše ok ale máš pravdu s těma řádkama..Měl sem tam 2 odkazy na fotky + E36 black takže 3 řádky..Díky za info..Moje chyba..