Zdravím, registroval sem se v sobotu do klubu(platba samo ještě není provedená), ale mezitím sem změnil mail i nick na fóru. Je to nějaký problém, opraví se to samo, nebo se musim régnout znovu?
Oldman píše:Ahoj Admini, nálepky i karta v pořádku dorazili, děkuji, prosím i o následné ošetření blokacií, nemůžu se dočkat kdy uvidím kozy jako vozy dík, Miky
Oldman píše:Ahoj Admini, nálepky i karta v pořádku dorazili, děkuji, prosím i o následné ošetření blokacií, nemůžu se dočkat kdy uvidím kozy jako vozy dík, Miky
kozy jako vozy uz neuvidis
MORDku*va,já to tušil,sem si říkal,zeptej se než zaplatíš...
Speedy píše:[quote="fidzi"]Tak co mám tedy zaplatit, nebo se mám registrovat znova?
Uz by to melo byt ok, registrovat se nemusis.
Ok, zítra tedy pošlu platbu. Díky.
Aha, jsem si nevsiml, ze jsi jeste neplatil. Tak az budou penize na uctu, tak ti to povolim, aby v tom nebyl bordel.[/quote]OK, takže ten variabilní symbol je stejnej?
fidzi píše:[quote="Speedy"][quote="fidzi"]Tak co mám tedy zaplatit, nebo se mám registrovat znova?
Uz by to melo byt ok, registrovat se nemusis.
Ok, zítra tedy pošlu platbu. Díky.
Aha, jsem si nevsiml, ze jsi jeste neplatil. Tak az budou penize na uctu, tak ti to povolim, aby v tom nebyl bordel.[/quote]OK, takže ten variabilní symbol je stejnej?[/quote]