Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozdělení sekce Servis&Opravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
lidi, nešlo by nějak rozdělit(vytvořit podsekce?) v nadpisu zmíněnou sekci v jednotlivých řadách na nějaké tématické okruhy? Např. klima,centrál+DO, motor, nápravy,atd? Třeba jen několik nejdiskutovanějších + ostatní. Je vidět, že spousta lidí neumí správně použít hledání(ani já nejsem extra hledač
) a zakládají se nová a nová témata. Myslím, že toto by bylo víc user friendly..

e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Jde vse, ale bylo by to uz moc vnorenych for do sebe a nejsem si jistej, jeslti by to zlepsilo vyrazne prehlednost a jednoduchost pro lidi, kteri tem pocitacum moc nehovi.
já si právě myslím, že tím přidáním podsekcí se celá ta sekce stane přehlednější a ta struktura by dokázala navést uživatele co nejblíže problému, který řeší. Tím, že by tam vznikly ty podsekce, tak by to toho uživatele "přimělo" projít všechna vlákna v té podsekci před tím, než založí nové téma(je jednodušší projít v podsekci pár vláken než v jedné velké několik desítek stránek - z pohledu uživatele, který PC tolik nehoví). Tzn sloužilo by to i jako prevence proti dublování příspěvků/problémů
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
nechci nějak prudit, ale přechazim z VW klubu (http://www.vw-club.cz/viewforum.php?f=114) a tam měli styl témat tak nějak jako tady - jen minimálně roztříděno. Ovšem ted je to perfektně přehledný, každej ví kam má jit a je to o 10000% lepší. Nešlo by to rozdělit nějak podobně? - Třeba benzin X diesel, typy verze aut , interier, kola, motor...atd...?
Tohle co tu je mi přide jako aboslutní bordel ... sorry

-
- Kontaktovat uživatele:
Také bych byl pro zachání stávající podoby...
Navíc taď Speedy pracuje na rozšíření které mu zabere nemálo času i úsilí, takže bych tyto věci ponechal až na dobu kdy si budeme moci dovolit se tím zabývat. (v současné době to dle mého soudu nehrozí)
V každém případě ale díky za snahu a nápad, schovej prosím prozatím do šulpíčku a nezapomeň... Bude se hodit...
Navíc taď Speedy pracuje na rozšíření které mu zabere nemálo času i úsilí, takže bych tyto věci ponechal až na dobu kdy si budeme moci dovolit se tím zabývat. (v současné době to dle mého soudu nehrozí)
V každém případě ale díky za snahu a nápad, schovej prosím prozatím do šulpíčku a nezapomeň... Bude se hodit...
Baaarb píše:nechci nějak prudit, ale přechazim z VW klubu (http://www.vw-club.cz/viewforum.php?f=114) a tam měli styl témat tak nějak jako tady - jen minimálně roztříděno. Ovšem ted je to perfektně přehledný, každej ví kam má jit a je to o 10000% lepší. Nešlo by to rozdělit nějak podobně? - Třeba benzin X diesel, typy verze aut , interier, kola, motor...atd...?
Ano, jenze tady nase verze fora neumi vnorene fora ve foru. Coz je prave ten problem.