aaaa tak misa na to kapla uz existuju ale neresi to problem s tim ze se mi nezobrazujou neprectene/nove prispevky a o to mi hlavne jde Problem pouze tady na bmwklubu
nikdy sem s tim problem nemel mnebo jen obcas ale to stacilo smazat susenky a pohoda ale tak cca pul roku proste konecna a nic nepomuze a kdyz sem si na test zalozil novej ucet tak to slo ale ja neci novej ucet A dela mi to IE, FF tak jeste zkusim operu
Maranelo píše:tak opera stejny otevru forum a vidim nove prospevky ale staci jedno rozkliknout a uz je vsechno oznaceno jako prectene
doma na pocitaci mi to nedela , ale jakmile sednu k jakemukoli jinemu PC a prihlasim se pres jakykoli prohlizec , okamzite mi vse mizi... vzdycky me to nasere , tak to zapinam jen doma v pracovne
M4rek píše:me to sere uz fakt nekolik mesicu a uz sem kuli tomu ani moc nelezu protoze je to opravdu hrozne neprehledny ale rad bych tu byl a vedel co se deje
z jinyho PC nez doma se snad ani neprihlasuju ale testnu to u brachy az k nemu dorazim
Dalsi rok v cudu a mam porad stejny problem Uz jsem za tu dobu testnul nekolik pocitacu a nic... Stale se mi po prvnim rozkliknuti nejakeho tema vsechno zobrazuje jako prectene.
Muze se mi prosim po SZ ozvat nejaky admin abych mu poslal sve prihlasovaci heslo (pokud teda admin tyhle info nezna) aby to testnul?
Maranelo píše:Dalsi rok v cudu a mam porad stejny problem takze si troufam tvrdit ze chyba je na strane fora... Stale se mi po prvnim rozkliknuti nejakeho tema uz vsechno zobrazuje jako prectene.