05.01.2009
05:16 clensky prispevek od Zbynek Tejkal
Tejkal Zbyněk 05.01.2009
05.01.2009
Převod 1770
4714 505,00 -6,90
Lukas H. píše:jurasis píše:Napiš maila. LukasH to má na starosti. Najdeš ho v kontaktech...![]()
Protože Tě dneska neaktivoval, je tam nějaký problém... Většinou to dělá právě v neděli...
Zadnej problem tam neni, nedele jeste neskoncila..
jurasis píše:Lukas H. píše:jurasis píše:Napiš maila. LukasH to má na starosti. Najdeš ho v kontaktech...![]()
Protože Tě dneska neaktivoval, je tam nějaký problém... Většinou to dělá právě v neděli...
Tak jo, no, ukecals mě...
globusman píše:jurasis píše:Lukas H. píše:[quote="jurasis"]Napiš maila. LukasH to má na starosti. Najdeš ho v kontaktech...![]()
RuDoSh píše:globusman píše:jurasis píše:[quote="Lukas H."][quote="jurasis"]Napiš maila. LukasH to má na starosti. Najdeš ho v kontaktech...![]()
globusman píše:RuDoSh píše:globusman píše:[quote="jurasis"][quote="Lukas H."][quote="jurasis"]Napiš maila. LukasH to má na starosti. Najdeš ho v kontaktech...![]()
Panaque píše:globusman píše:RuDoSh píše:[quote="globusman"][quote="jurasis"][quote="Lukas H."][quote="jurasis"]Napiš maila. LukasH to má na starosti. Najdeš ho v kontaktech...![]()
surfis píše:GeorgosAc píše:Panaque píše:[quote="globusman"]
Honíš příspěvky?
zaměstnejte ho nadlidskymi vykony at mame chvili klidu
GeorgosAc píše:surfis píše:GeorgosAc píše:[quote="Panaque"][quote="globusman"]
Honíš příspěvky?
zaměstnejte ho nadlidskymi vykony at mame chvili klidu