Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
smazani loga OS
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.
V jaké podobě např?? To co tedy vidíš jako nečlen?? No kdybys zůstal členem, zjistil bys, že sekce pro členy už šlapou vcelku slušně a nezaznamenal jsem moc, že by se někomu něco nelíbilo. To že se občas cejtí nějakej nečlen ukřivděn v pokecu, to je fakt obrázek toho, co se děje v klubu

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Slid píše:Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.
proc sem tedy rok chodis , kdyz jsi dobrovolne opustil rady clena o.s. ?
me to vazne hlava nebere... chtel jsi odejit pred rokem tak jsi odesel.... a presto ti vadi u nicku logo , kdyz te tady ta banda sráču obtezuje ?
chapu - potreboval jsi verejne napsat , jake je to tady na piču , misto aby jsi napsal speedymu ktery by ti to urcite na zadost odmazal rucne a mel bys po starostech a v klidu bys ukojil pocit modreho kolečka

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
globusman píše:Ať je ta chyba v matrixu, stormixu nebo v bazzixu, každopádně je to chyba a od toho tu byl tento topic založen. Jak se potom pozná člen od nečlena, když ne podle ikony? Slid není člen a má ikonu, LukasH je člen a ikonu nemá...
Ty máš hlavu a My kůzla a čáry

Jinak AC má pravdu, pokud ti to tak moc vadilo stačilo se obrátit na někoho kompetentního nebo zrovna na Radu...
GeorgosAc píše:Slid píše:Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.
me to vazne hlava nebere... chtel jsi odejit pred rokem tak jsi odesel.... a presto ti vadi u nicku logo , kdyz te tady ta banda sráču obtezuje ?
chapu - potreboval jsi verejne napsat , jake je to tady na piču , misto aby jsi napsal speedymu ktery by ti to urcite na zadost odmazal rucne a mel bys po starostech a v klidu bys ukojil pocit modreho kolečka
Prosím tě nekecej nesmysly.A nevím proč to rozmazáváš, já jsem slušně zažádal, aby mi zmizelo logo u nicku, když nejsem člen už nejmíň 5x během roku.Nic víc nic míň, dále jsem to nechtěl řešit a zasírat to sračkama, který mi cpeš do pusy, což jsem vůbec neřekl

Slid píše:GeorgosAc píše:Slid píše:Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.
Prosím tě nekecej nesmysly.A nevím proč to rozmazáváš, já jsem slušně zažádal, aby mi zmizelo logo u nicku, když nejsem člen už nejmíň 5x během roku.Nic víc nic míň, dále jsem to nechtěl řešit a zasírat to sračkama, který mi cpeš do pusy, což jsem vůbec neřeklMyslet si můžu cokoliv.........
nic ti do pusy necpu..... jen vim pokud ti neco tak urgentne vadi , ze staci napsat nekomu kompetentimu ( admini klubu - speedy , patras , LukasH - nikdo jiny nema kompetence jeste snad alp )a pokud 5x na tvoji zadost nikdo nereagoval , tak za to ja ti nemuzu..
a myslet si samozrejme muzes cokoli.. to ja si myslim taky

EDIT - napsal jsem speedymu at ti to kolecko smaze... snad se nebudes zlobit ze jsem to udelal za tebe
GeorgosAc píše:Slid píše:GeorgosAc píše:[quote="Slid"]Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.
Prosím tě nekecej nesmysly.A nevím proč to rozmazáváš, já jsem slušně zažádal, aby mi zmizelo logo u nicku, když nejsem člen už nejmíň 5x během roku.Nic víc nic míň, dále jsem to nechtěl řešit a zasírat to sračkama, který mi cpeš do pusy, což jsem vůbec neřeklMyslet si můžu cokoliv.........
nic ti do pusy necpu..... jen vim pokud ti neco tak urgentne vadi , ze staci napsat nekomu kompetentimu a pokud 5x na tvoji zadost nikdo nereagoval , tak za to ja ti nemuzu..
a myslet si samozrejme muzes cokoli.. to ja si myslim taky

Prostě tohohle sem se chtěl vyvarovat, nasralo mě, že do emailu mě příjde upozornění na podpis že si mám smazat, že nejsem člen OS, ale logo u nicku nikomu nevadí že mám, dokonce jsem o smazání žádal a nic....
Nehci se tu dohadovat na x stránek a řešit p/čoviny, čili smažte to a hotovo.
EDIT: Děkuji Speedy + AC