Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

smazani loga OS

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Slid

#1 Příspěvek od Slid »

Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od George_D »

Slid píše:Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.

V jaké podobě např?? To co tedy vidíš jako nečlen?? No kdybys zůstal členem, zjistil bys, že sekce pro členy už šlapou vcelku slušně a nezaznamenal jsem moc, že by se někomu něco nelíbilo. To že se občas cejtí nějakej nečlen ukřivděn v pokecu, to je fakt obrázek toho, co se děje v klubu :lol: To už je spíš jen trapný od těch, co to zakládaj :wink: To je fuk stejně že :?
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Toš to je zase výživné téma :? Tu atmosféru i vše okolo si lidi dělají sami :wink:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od globusman »

Já myslím, že by se mělo na základě tohoto topicu řešit hlavně to, proč nečleni mají u nicku logo, které mají mít jen členi...
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

Ja myslim, ze to je chyba v matrixu. Kto si co este mysli ?
7er. True definition of luxury. Yours.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

100RM píše:Ja myslim, ze to je chyba v matrixu. Kto si co este mysli ?

Minimálně :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Slid píše:Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.

proc sem tedy rok chodis , kdyz jsi dobrovolne opustil rady clena o.s. ?

me to vazne hlava nebere... chtel jsi odejit pred rokem tak jsi odesel.... a presto ti vadi u nicku logo , kdyz te tady ta banda sráču obtezuje ?

chapu - potreboval jsi verejne napsat , jake je to tady na piču , misto aby jsi napsal speedymu ktery by ti to urcite na zadost odmazal rucne a mel bys po starostech a v klidu bys ukojil pocit modreho kolečka :idea:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od globusman »

Ať je ta chyba v matrixu, stormixu nebo v bazzixu, každopádně je to chyba a od toho tu byl tento topic založen. Jak se potom pozná člen od nečlena, když ne podle ikony? Slid není člen a má ikonu, LukasH je člen a ikonu nemá...
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

globusman píše:Ať je ta chyba v matrixu, stormixu nebo v bazzixu, každopádně je to chyba a od toho tu byl tento topic založen. Jak se potom pozná člen od nečlena, když ne podle ikony? Slid není člen a má ikonu, LukasH je člen a ikonu nemá...

Ty máš hlavu a My kůzla a čáry :lol: :lol:

Jinak AC má pravdu, pokud ti to tak moc vadilo stačilo se obrátit na někoho kompetentního nebo zrovna na Radu...
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

GeorgosAc píše:
Děkuji.

me to vazne hlava nebere... chtel jsi odejit pred rokem tak jsi odesel.... a presto ti vadi u nicku logo , kdyz te tady ta banda sráču obtezuje ?

chapu - potreboval jsi verejne napsat , jake je to tady na piču , misto aby jsi napsal speedymu ktery by ti to urcite na zadost odmazal rucne a mel bys po starostech a v klidu bys ukojil pocit modreho kolečka :idea:

Prosím tě nekecej nesmysly.A nevím proč to rozmazáváš, já jsem slušně zažádal, aby mi zmizelo logo u nicku, když nejsem člen už nejmíň 5x během roku.Nic víc nic míň, dále jsem to nechtěl řešit a zasírat to sračkama, který mi cpeš do pusy, což jsem vůbec neřekl :!: Myslet si můžu cokoliv.........
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Slid píše:
GeorgosAc píše:
Děkuji.

Prosím tě nekecej nesmysly.A nevím proč to rozmazáváš, já jsem slušně zažádal, aby mi zmizelo logo u nicku, když nejsem člen už nejmíň 5x během roku.Nic víc nic míň, dále jsem to nechtěl řešit a zasírat to sračkama, který mi cpeš do pusy, což jsem vůbec neřekl :!: Myslet si můžu cokoliv.........

nic ti do pusy necpu..... jen vim pokud ti neco tak urgentne vadi , ze staci napsat nekomu kompetentimu ( admini klubu - speedy , patras , LukasH - nikdo jiny nema kompetence jeste snad alp )a pokud 5x na tvoji zadost nikdo nereagoval , tak za to ja ti nemuzu..
a myslet si samozrejme muzes cokoli.. to ja si myslim taky :wink:

EDIT - napsal jsem speedymu at ti to kolecko smaze... snad se nebudes zlobit ze jsem to udelal za tebe
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

GeorgosAc píše:
Slid píše:
GeorgosAc píše:[quote="Slid"]Žádám o smazání loga u mého nicku, již cca rok nejsem členem OS, několikrát jsem říkal, že to tam nechci a nechci být spojován s OS v této podobě, když nejsem již člen A podpis jsem si smazál sám, když je to takové privilegium
Děkuji.

nic ti do pusy necpu..... jen vim pokud ti neco tak urgentne vadi , ze staci napsat nekomu kompetentimu a pokud 5x na tvoji zadost nikdo nereagoval , tak za to ja ti nemuzu..
a myslet si samozrejme muzes cokoli.. to ja si myslim taky :wink:[/quote]
Prostě tohohle sem se chtěl vyvarovat, nasralo mě, že do emailu mě příjde upozornění na podpis že si mám smazat, že nejsem člen OS, ale logo u nicku nikomu nevadí že mám, dokonce jsem o smazání žádal a nic....
Nehci se tu dohadovat na x stránek a řešit p/čoviny, čili smažte to a hotovo.

EDIT: Děkuji Speedy + AC
Killca

#13 Příspěvek od Killca »

zeru vzdycky ty megaobrovsky citace :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
globusman
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od globusman »

Killca: zase honíš příspěvky??? :-D
Killca

#15 Příspěvek od Killca »

ja se jen prizivuju na tech honicich, co uz tu jsou a poukazuju na tu inteligenci citovat peti strankovy romany :lol:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

smazáno, není zač. Musím ale komentovat to, že předchozí žádosti o smazání jsem si nikde nevšiml ;-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

globusman píše: Slid není člen a má ikonu, LukasH je člen a ikonu nemá...

Nemam protoze ji nechci...
N54 PWR
Odpovědět