Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hlídá někdo pravidla v Pokecu a podpisy ?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dan td

#1 Příspěvek od Dan td »

Mám dva dotazy na kompetentní :P

1. Moderuje v současné době někdo " Pokec ", zejméne " Pokec o BMW " ? Je doslova zahlcený technickými dotazy neplatičů - pokud je to takto tolerováno, není to pro platící výhoda ale nevýhoda - oni platí a ostatní ne, přitom ptát se mohou oba na cokoli.
Zkusím si odpovědět sám - je to jen dočasně, než budou jmenováni noví moderátoři a toto bude pro ně křest ohněm ? :P

2. Hlídá někdo nedávno vyhlášený zákaz komerčních odkazů v podpisech ? Já si ho třeba smazal, ale stále je tu pár lidí ( i třeba neplatících ), kteří ho tam mají vesele dál - opět znevýhodnění platících...

Díky za odpovědi od těch, kteří to mají na povel :)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Zdar, pokec moderujem ja, ale nejak sa to tam premnozilo a na druhej strane to casovo nestiham :-( Od novych moderatorov si slubujem, ze to tam riadne precistia a budu sa o to starat poriadnejsie ako ja.

Podpisy hlida Patras, ale neni mozne prechadzat vsetkych uzivatelov a sledovat ich, tak ak o niekom vies, napis SZ priamo patrasovi. Bonzovat sa nema, ale hlasit sa to musi. Dik ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Dan td

#3 Příspěvek od Dan td »

Dík za vysvětlení. Bonzovat nikoho nehodlám, jen mě to zajímalo, jestli je to přehlíženo nebo " přehlíženo " :P
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jandy »

Byl mi smazán podpis, za porušení pravidel přitom jedinný odkaz který mi tam zbyl, byl na http://www.bmwklubvsetin.cz a nechápu co je na něm komerčního ?? Prosím MODa o vysvětlení, jsem řádně platící člen respektující pravidla a podpis byl dle mého nekomerčníí. díky
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

Obrat sa priamo na Patrasa, ten ma na starosti podpisy. To bude najrychlejsi sposob ako to vyriesit.
7er. True definition of luxury. Yours.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patriot »

Já bych se chtěl spíše zeptat, v sekci prodej BMW se neustále zakládají inzeráty kde je jen link, cena dohodou ..atd. (např. ta e36 328i. atd.)
Dříve surfis vyžadoval vyplnění toho "formuláře", případně do inzerátu napsal červeně ať si to opraví, nebo že to smaže, dneska již zřejmně rezignoval :lol: nebo je někde na Kanárech :lol:

Sry, to jsou ale pravidla jak z kozí píči šrajtofel, když se nedodržujou 8O a každý si z toho dělá cecky :lol:

A argument že to MOD časově nestíhá, tak to neberu, hlásilo se tolik lidí co by to stíhali, tak proč jsou vybrání ti, co sem chodí jak do kostela ? V žádném případě nemluvím teď o sobě. Já chápu že každá jsme prac. vytížen jinak, ale kuwa když má toho někdo moc a nestíhá to, proč se hlásí jak MOD sekce prodej BMW kde je denně tolik slintů a howen ? :roll: To mi skutečně hlava nebere..... :roll:
A pak to tam vypadá, jak to tam vypadá :?

MOD musí být především člověk co je na netu,resp. zde na klubu, několik hodin denně a má čas a především chuť se tomu věnovat .... :wink:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od surfis »

patriot píše:...

Promiň, ale víš o tom kulový a plkáš zbytečně.

Mods samozřejmě vybráni byli, ale do této chvíle a nejspíš ještě nějakou dobu budu inzerci moderovat sám. Speedy bohužel ještě v inzerci nenastavil nové mody. Nezlob se na mě, ale aktivně trávím na fóru cca 4 hodiny denně při práci a ještě večer doma. Jestli se ti to zdá málo, tak promiň, ale víc nestihnu...

A nepokoušej se napadat Speedyho, protože tam je technickej problém. Mě to taky netěší, ale musím to vydržet. Pak se to jistě změní k dobrému...
patriot
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patriot »

surfis píše:
patriot píše:...

Promiň, ale víš o tom kulový a plkáš zbytečně.

Mods samozřejmě vybráni byli, ale do této chvíle a nejspíš ještě nějakou dobu budu inzerci moderovat sám. Speedy bohužel ještě v inzerci nenastavil nové mody. Nezlob se na mě, ale aktivně trávím na fóru cca 4 hodiny denně při práci a ještě večer doma. Jestli se ti to zdá málo, tak promiň, ale víc nestihnu...

A nepokoušej se napadat Speedyho, protože tam je technickej problém. Mě to taky netěší, ale musím to vydržet. Pak se to jistě změní k dobrému...

Neomlouvej se, vím o tom skutečně prd, jsem jen řadový člen,nic víc.

Pouze vím, že se ti to tam mění doslova v chat, to nepopřeš ( se podívej na ten prodej e46 M3 a na další).

Jen jsem upozornil na porušení pravidel, myslím si že neplkám, to slovo sem skutečně nepatří.

Dříve si "vyhrožoval" BANy, smazání inzerátu .. atd, tu už neplatí ? Lidi si tam dělají doslova co chtějí a z MODa mají skutečně prdel. Sry, ale tak to vidím já. Bych si tam nedovolil napsat OT, ale to co se tam děje, to je síla.
V žádném případě ti nechci radit jak bych to dělal já, ale prostě bych mazal inz. co nejsou podle vzoru ( který se ti mimo jiné povedl), nejdříve varování a pak koš a kecálisti by dostali BAN, jak prosté :wink:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od surfis »

patriot píše:Dříve si "vyhrožoval" BANy, smazání inzerátu .. atd, tu už neplatí ?

Platí, ale je toho prostě moc...

patriot píše:...ale prostě bych mazal inz. co nejsou podle vzoru

To se snažím. Sice píšu 24 hodin (aby to rychle opravili), ale zpravidla nechávám týden...

patriot píše:...který se ti mimo jiné povedl...

Díky

patriot píše:nejdříve varování a pak koš a kecálisti by dostali BAN, jak prosté

jistě... tak se to děje. Koukni do "Pranýře" V "Seznamu napomenutých" je 12 lidí odemě. Sice je to Killcův příspěvek, ale mám možnost ho upravit... :wink:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patriot »

[quote="surfis"][/quote]

... prostě si začal dobře, tak v tom pokračuji a neser se s nima :twisted:

Inzerát není dle vzoru, napomenutí, ( dal bych jim max. 2 dny čas. týden je moc, to do té doby auto prodá), nerespektuješ to, DELETE... Kecáš do inzerátu ? Opakovaně ? Ádios ... , co s tebou :mad:

A takové ty inzeráty, ty linky z SAUTO, kdy je línej k tomu napsat pár slov, či jen "prodám BMW řady 5, barva modrá, více na telefonu" - no taky ty rovnou :wink:
jurasis

#11 Příspěvek od jurasis »

Jandy píše:Byl mi smazán podpis, za porušení pravidel přitom jedinný odkaz který mi tam zbyl, byl na http://www.bmwklubvsetin.cz a nechápu co je na něm komerčního ?? Prosím MODa o vysvětlení, jsem řádně platící člen respektující pravidla a podpis byl dle mého nekomerčníí. díky

Podpis nesmí obsahovat žádný odkaz. Viz schválená pravidla.
Nechápu, proč nepoužíváte kolonku WWW, která je normálně funkční?

Edit: Aha, člen. Omluva, jsem přehlédl... :oops:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jarda

#12 Příspěvek od jarda »

Podle pravidel člen klubu SMÍ mít v podpisu odkaz :Confused2:
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Dan td píše:... 1. Moderuje v současné době někdo " Pokec ", zejméne " Pokec o BMW " ? Je doslova zahlcený technickými dotazy neplatičů - pokud je to takto tolerováno, není to pro platící výhoda ale nevýhoda - oni platí a ostatní ne, přitom ptát se mohou oba na cokoli...
Pokec pouze o BMW moderuju zatím sám, čekám, až ke mně přidají tebe a Killču.
Toleruju tam technické dotazy, které nepatří jednoznačně do sekce některé řady. Několikrát bylo navrženo řešení této nedomyšlenosti, zatím konce nevidno :-(
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Odpovědět