Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
člensství v klubu
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
sominek píše:ahoj. mám taky dotaz. je to už necelý 3 týdny co jsem poslal penízky na členství po jednom roce a včera mi přišel email, Vaše členství bylo ukončeno. Díky za odpověď
Jaký máš členský číslo? Najdeš tady http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001 svou platbu?
-
- Kontaktovat uživatele:
globusman píše:sominek píše:ahoj. mám taky dotaz. je to už necelý 3 týdny co jsem poslal penízky na členství po jednom roce a včera mi přišel email, Vaše členství bylo ukončeno. Díky za odpověď
Jaký máš členský číslo? Najdeš tady http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001 svou platbu?
díval jsem se na ty firemní transakce - nikde to tam není
posílal jsem to přes složenku - Den podání 4.8.09, podací číslo 03005, částka 405kč, účel platby - roční poplatek
Pokud jsi posílal složenku, musíš poslat kopii složenky na mail rady. Pošta si píše čísla jaký chce a nejde spárovat platbu s uživatelem, protože je tam jiný symbol.
Mimochodem je to tady probráno snad desetkrát...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
jurasis píše:Pokud jsi posílal složenku, musíš poslat kopii složenky na mail rady. Pošta si píše čísla jaký chce a nejde spárovat platbu s uživatelem, protože je tam jiný symbol.
Bohužel si to nepíše pošta, ale naše banka... Když přijde platba složenkou na můj účet, mám tam variabilní symbol uveden správně....
To jsem nevěděl. Předpokládal jsem, že v.s. do banky přichází s platbou a nějak se mi nezdá, že by to dělala banka, ta k tomu nemá žádný důvod. Transakce z hotovosti na převod se dělá na poště, ne? Ale nevidím do toho. Schválně se zkusím zeptat.
Edit: faktem je, že jsem se teď díval a třeba dobírka mi teď přišla přesně, jak jsem to napsal na složenku, ale víc zkušeností s poštou nemám...
Taky důvod pro změnu banky...
Edit: faktem je, že jsem se teď díval a třeba dobírka mi teď přišla přesně, jak jsem to napsal na složenku, ale víc zkušeností s poštou nemám...
Taky důvod pro změnu banky...

.
.
.