Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kdo kam pojede?!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadlo že hodně lidí tady cestuje po republice popřípadě i dál a kolikrát jede s prázdným nebo s poloprázdným autem.
Na druhou stranu je tady hodně lidí co by rádi něco někam doručili a podobně třeba za nějaký ten příspěvek na benzin.
Tudíž mě napadlo udělat tady topic o tom kdy někdo někam jede popřípadě přes co kam by se psalo třeba jedu Praha -Brno a zpet, mohu něco vzít mám tolik a tolik místa.
že by to podlemě ušetřilo někomu náklady jak na poštu tak třeba na benzin a tunu běhání a problémů.
Na druhou stranu je tady hodně lidí co by rádi něco někam doručili a podobně třeba za nějaký ten příspěvek na benzin.
Tudíž mě napadlo udělat tady topic o tom kdy někdo někam jede popřípadě přes co kam by se psalo třeba jedu Praha -Brno a zpet, mohu něco vzít mám tolik a tolik místa.
že by to podlemě ušetřilo někomu náklady jak na poštu tak třeba na benzin a tunu běhání a problémů.
ja uz jsem todle tema zalozil ve verejnem pokecu a bylo mi smazano , ze to ma byt pouze pro platici cleny v pokecu pro klubaky( coz uz jsem nezakladal , nebot prave v pokecu je spousty lidi kteri litaji vsude mozne a jen v pokecu jsem zaregistroval tyto nabidky , ci dotazy).. smazani meho vlakna sem sice nepochopil , ale vim ze tzv. POSTA BMWKLUBU funguje , nekolikrat jsem ji vyuzil i mi znami , ale bylo mi to smazano.
za me by to melo byt v pokecu a to oznaceno jako dulezite.. lidi by psali jen tam , casem by si na to zvykli vsichni a pomahali bychom si pri prepravach cehokoli.
bohuzel.. vyssi moc rozhodla , ze to tam nesmi byt.... sice me to sere , ale co už.

za me by to melo byt v pokecu a to oznaceno jako dulezite.. lidi by psali jen tam , casem by si na to zvykli vsichni a pomahali bychom si pri prepravach cehokoli.
bohuzel.. vyssi moc rozhodla , ze to tam nesmi byt.... sice me to sere , ale co už.
-
GeorgosAc píše:ja uz jsem todle tema zalozil ve verejnem pokecu a bylo mi smazano , ze to ma byt pouze pro platici cleny v pokecu pro klubaky( coz uz jsem nezakladal , nebot prave v pokecu je spousty lidi kteri litaji vsude mozne a jen v pokecu jsem zaregistroval tyto nabidky , ci dotazy).. smazani meho vlakna sem sice nepochopil , ale vim ze tzv. POSTA BMWKLUBU funguje , nekolikrat jsem ji vyuzil i mi znami , ale bylo mi to smazano.
Tak to skvěle ukazuje na poměry, které tady poslední dobou vládnou

-
- Kontaktovat uživatele:
To je podle mě dost škoda že tady vládne byrokracie jako všude, ano chápu že se musí kolik věcí držet na uzdě obvzláště od neplatících členů a stupidní příspěvk ale myslím že alespoň pro ty platící by to nebylo špatné. Třeba aby to viděli jen jako Klubová auta.
myslím že už tím že platí dokazují že to myslí vážně a nebudou si z toho dělat srandu a problémy.
takže buď by bylo dobré to zde někam vložit třeba jako °°Klubovou poštu°° nebo áť mi někdo vysvětlí proč to není možné.
myslím že už tím že platí dokazují že to myslí vážně a nebudou si z toho dělat srandu a problémy.
takže buď by bylo dobré to zde někam vložit třeba jako °°Klubovou poštu°° nebo áť mi někdo vysvětlí proč to není možné.

proti nikomu neprudim , takto mi to bylo zduvodneno kdyz jsem se ptal proc mi to bylo smazano , pritom vim o hodne lidech kteri vyuzivaji ,,postu BMWKLUBU,,
uz sem dneska starej nekomu vysvetlovat ze prave pokec je proto nejvhodnejsi misto . snad to zvazi VR a povoli to v pokecu.
pozadal jsem matala aby tuto myslenku zaradili na bod jednani na Valnou hromadu tuto sobotu v Tišnově.
uz sem dneska starej nekomu vysvetlovat ze prave pokec je proto nejvhodnejsi misto . snad to zvazi VR a povoli to v pokecu.
pozadal jsem matala aby tuto myslenku zaradili na bod jednani na Valnou hromadu tuto sobotu v Tišnově.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
V normálním pokecu se to zatrhlo z jednoduchého důvodu. Neplatící jsou lidé anonymní. Já tedy osobně člověku kterého jsem nikdy neviděl a nevím, co je zač nic nesvěřím. Zato platící členové jsou dohledatelní. V jejích profilu jsou adresy a jména. Proto se toto povolilo v Pokecu pro klubáky a né v klasickém. To že v Pokecu pro klubáky toto téma nikdo nezaložil, je už věc jiná. 

A proč to nenechat v Pokecu, snad si každý zváží, komu co svěří ? Ono stačí si projít příspěvky ( i třeba neplatiče ) a názor si udělám ?
To mi připomíná některé zákony, které řeší něco za mě, abych si náhodou neublížil
To mi připomíná některé zákony, které řeší něco za mě, abych si náhodou neublížil

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
- frantisek
- Kontaktovat uživatele:
Zde bych si dovolil oponovat: take si myslim, ze toto tema slouzi (by slouzilo) mnoha platícím i neplatícím, a ze by patrilo do verejneho pokecu.
A kazdy necht si zvazi(a skrze prispevky na foru odhadne) zda klubakovi pomuze. Nejde jen o to, nekomu neco sverit, ale i o zodpovednost za prijate veci (vykradene auto je pomerne casty jev).
Klub preci nenese zadnou zodpovedost, jen zprostredkuje prvotni info.
A kazdy necht si zvazi(a skrze prispevky na foru odhadne) zda klubakovi pomuze. Nejde jen o to, nekomu neco sverit, ale i o zodpovednost za prijate veci (vykradene auto je pomerne casty jev).
-
- Kontaktovat uživatele:
no spíš jde o důvěru protože by to tady alespoň v klubové sekci mělo být spíše o lidech než o penězích. A myslím že pro platící členy by to mohlo být jen plus a že by je to mohlo hodně sblížit. Podle mě se tady ten klub změnil ve smyslu že se zde objevilo hodně lidí kteří zde udělali hodně průserů a každý se bojí. není zde ta důvěra. A to by se mělo změnit!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
frantisek939 píše:Zde bych si dovolil oponovat: take si myslim, ze toto tema slouzi (by slouzilo) mnoha platícím i neplatícím, a ze by patrilo do verejneho pokecu.
Taky pravda ale hází to pak na klub špatné světlo, a přeci jen nějaká ta záruka by bodla
bmw4ever píše:no spíš jde o důvěru protože by to tady alespoň v klubové sekci mělo být spíše o lidech než o penězích. A myslím že pro platící členy by to mohlo být jen plus a že by je to mohlo hodně sblížit. Podle mě se tady ten klub změnil ve smyslu že se zde objevilo hodně lidí kteří zde udělali hodně průserů a každý se bojí. není zde ta důvěra. A to by se mělo změnit!!!
bmw4ever píše:frantisek939 píše:Zde bych si dovolil oponovat: take si myslim, ze toto tema slouzi (by slouzilo) mnoha platícím i neplatícím, a ze by patrilo do verejneho pokecu.
Taky pravda ale hází to pak na klub špatné světlo, a přeci jen nějaká ta záruka by bodla
Přesně s tímhle souhlasím. Volnost vlastního rozhodnutí je jedna věc, mimochodem mi velmi blízká, ale pokud dojde k průseru, bude primárně vláčeno blátem jméno klubu. Tuplem od člověka, který není členem...
Myslím, že rozumný kompromis je topic v klubovém pokecu (pro určitou záruku mezi klubáky) a v pokecu ať si založí topic, kdo to zrovna potřebuje jen na vlastní nebezpečí.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.