Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdo kam pojede?!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
jurasis

#21 Příspěvek od jurasis »

To by mě zajímalo, jak se s tímto Tvým názorem slučuje skutečnost, že prosazuješ úplné uzamčení fóra pro neplatící... 8O
(což v důsledku znamená, že by existoval jen pokec pro klubáky...)

Mimochodem, každého odpovědnost už dávno je, že si takové téma v pokecu může klidně založit. Ale pokud to posvětí rada (zástupce klubu), i jen označením DŮLEŽITÉ, už to nabývá jiného rozměru.
Nehledě na to, že si myslím, že tak, jak je to v klubovém pokecu teď, tedy že tam budou jen lidé, kteří tu kterou trasu dělají pravidelně, bude pro klubáky daleko výhodnější (čti přehledné) a jednorázovky ať si lidé řeší v pokecu... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
100RM

#22 Příspěvek od 100RM »

pride mi zbytocne zasierat 2 rozne casti fora tym istym ... Okrem toho pravidelne (jakoze pravidelne) jazdi malokto ... Samozrejme, pokial bude forum zamknute neklubakom, tak potom neni co riesit. Zatial mi ale pride zbytocne to rozdelovat a obmedzovat. Okrem toho, aj pre klubaka je vyhoda, ak mu neklubak s tymto pomoze (ak mu tu doveru da, samozrejme)
7er. True definition of luxury. Yours.
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od bmw4ever »

Tak Killčák to dal jako důležité tudíž to myslím i dostalo nějakou tu úroveň a doufám že bude již jen sloužit lidu těchto stránek a doufám že jen a jen upevňovat vztahy :lol:
Odpovědět