Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Karta a nálepky

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ELiLOBO »

Tak už nemam nervy, je to pár měsíců co jsem zaplatil členství a nová karta ani nálepky nedorazily....hlavně že se staráte o ty co platěj když už jste vyhnali neplatiče!
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Brátn Moderátor »

napiš Killčovi
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
KeyJey

#3 Příspěvek od KeyJey »

Killca píše:prosim kazdeho, kdo ma nejaky problem s kartami, at mi napise, bude se to ted davat dohromady, tak at to mam pohromade vsechno

SZ: Killca
Mail: killca@bmwklub.cz

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=64206

Killca píše:omlouvam se, ale kapku nestiham, o vikendu jsem dal dohromady seznam vsech clenu klubu, kteri nebyli jeste obeslani, ale od vikendu sem nebyl doma, abych obstaral odeslani, takze to co nejdriv spacham a brzy by melo byt obeslano vsech +-110 klubaku :) (krom par, u kterych chybi nejaky udaj potrebny pro postu, ktery nemuzu dohledat)

Je tu o tom celé téma, stačí se podívat.
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ELiLOBO »

já platim peníze a ještě mam někoho honit aby mi milostivě poslal kartičku? Výborně se ten klub vyklubal....
KeyJey

#5 Příspěvek od KeyJey »

naprosto s tebou souhlasim. Za ty penize co do nej davame by mel klub najimat vestce s kouli a v tom mnozstvi clenu pravidelne hledat ty co maj nejaky problem. Prece po nas nemuzou chtit abychom si to hlidali sami!
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

neboj se, jsi na seznamu, bohuzel jsi zrovna v datech, kdy byla cerna dira ve vydeji karet, prevzal jsem to nedavno a staram se o to, tisknu tisknu :) uz je nove tema v informacich pro cleny :)

tohle tema za par dni smazu :)

PREJU PRIJEMNE VANOCE
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět