Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Technicka sekce?
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
timto davam na vedomi ze si nepreju aby tyto informace byly momentalne davany zpet na web ... jako jejich tvurce je nechci na webu, kde si prace lidi kteri tu zadarmo delali a delaji klub klubem nevazi .... uvidim casem pokud se neco v politice a hlavne vedeni klubu zmeni !
radovym clenum bmwklubu se omlouvam ale opravdu nechci podporovat to, cim se bmwklub nyni stava ...
radovym clenum bmwklubu se omlouvam ale opravdu nechci podporovat to, cim se bmwklub nyni stava ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Bazzi, ja ho chapu a ma na to právo, tak jaky hračky, proč ho za to napadáš, prostě se mu něco nelíbí, tak jedná dle sebe, to že se to nemusi každymu libit je věc jina, a stejně je to s VR 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
ja proste nechci podporovat klub v podobe jakou ma dnes ! dokud se to nezmeni tak to zustane jak to je ... mam na to pravo .. s timhle vedenim a panem smernice u kormidla to tady stoji za hovno a klub se na mile vzdaluje tomu proco jsme ho zakladali ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
Vetsinou se do tyhle sekce nemontuju ale ted souhlasim s Patrasem.patras píše:ja proste nechci podporovat klub v podobe jakou ma dnes ! dokud se to nezmeni tak to zustane jak to je ... mam na to pravo .. s timhle vedenim a panem smernice u kormidla to tady stoji za hovno a klub se na mile vzdaluje tomu proco jsme ho zakladali ...
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
GD: niko nenapadám, ale podívej se na to střízlivejma očima... Ten udělá to a ten se mu pomstí tak a je to pořád dokola. takže mé přirovná v mích očích sedí...
Každopádně kdo má potřebu cokoli řešit nebo kritizovat, tak by měl dojet na VH a tam to přednést a pokusit se to řešit jako člověk. S patrikem se znám dlouho a je mi docela jasné jak to myslí, ale jen kopáním kolem sebe se nic nezmění... To by si měli všichni uvědomit a nebo se podřídit. Buď řeším a něco dělám a nebo raději mlčím...
Snad mne všichni pochopí
Každopádně kdo má potřebu cokoli řešit nebo kritizovat, tak by měl dojet na VH a tam to přednést a pokusit se to řešit jako člověk. S patrikem se znám dlouho a je mi docela jasné jak to myslí, ale jen kopáním kolem sebe se nic nezmění... To by si měli všichni uvědomit a nebo se podřídit. Buď řeším a něco dělám a nebo raději mlčím...
Snad mne všichni pochopí

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jj, píšeš to správně a Patrik řeší, takže jede dle tebe
takže vše v pořádku. Ono to totiž Bazzi moc nedejde dělat nic jinýho, protože když neni vidět, že někdo kopne, VR to nezajima a i když někdo kopne, tak ji to nezajima, takže je to vlastně uplně jedno kdo co dělá, bo to nikoho nezajima 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!