zrejme jde o bod z VH, kdy melo dojit k sjednoceni srazu klubovych a ostatnich, ale to by chtelo jeste prehazet alespon srazy za posledniho ctvrt roku z ostatnich do ted jiz "srazu"
patriot píše:Ono nelze přispět ani do Multimedia a odkazy ....
Jj nejde
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Můžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Killca píše:jde o bod z VH, kdy melo dojit k sjednoceni srazu klubovych a ostatnich, ale to by chtelo jeste prehazet alespon srazy za posledniho ctvrt roku z "ostatnich srazu" do ted jiz "srazu"
Killca píše:jde o bod z VH, kdy melo dojit k sjednoceni srazu klubovych a ostatnich, ale to by chtelo jeste prehazet alespon srazy za posledniho ctvrt roku z "ostatnich srazu" do ted jiz "srazu"
to budou mit za ukol modi
Ok, tak snad to bude co nejdřív, už sem se tam chtěl domlouvat do nějakých založených srazových topicu na přípravy jarních setkání.
to budou mit za ukol modi
kuk
trochu ty mody popožeň
a pověz mi kde se nám ztratil náš Brněnský odjezd na Big, který jsme si vytvořili už v půl ročním předstihu, abychom se všichni stihli domluvit už předem a hlavně nezapomněli
a pověz mi kde se nám ztratil náš Brněnský odjezd na Big, který jsme si vytvořili už v půl ročním předstihu, abychom se všichni stihli domluvit už předem a hlavně nezapomněli
joooooo hosiku, kde tomu tematu je konec ono tam neni?
pán moderátor pán moderátor není jinak bych to nepsal, nebo aspoň moje bedna ho nezobrazuje
pán moderátor pán moderátor není jinak bych to nepsal, nebo aspoň moje bedna ho nezobrazuje
tož nejsem mod na celem foru, kazdopadne nekde to tema byt musi navic, kdyz sem ho tam jeste pred nedavnem videl, ted sem prisel, takze nemam vsechno info, zjistime