milo píše:Naslo se nejake reseni nezobrazovani dalsich stranek? Napr. dam den stare prispevky, projedu stranku a po kliknuti da dalsi "zadny vysledek".
Deje se mi to na IE8 (testovano i na uplne ciste instalaci OS, kde jsem jako prvni otevrel BMWklub ), momentalne stejna chyba v safari na iPadu...
Mě to funguje naprosto korektně. Tenhle stav může být problém cookie. Zkoušel jsi FF?
Ted jsem jeste testoval bez zalogovani - pri zobrazeni den starych prispevku to hodi 404 not found v kazdem pripade volba zobrazit prispevky bez odpovedi stejny problem jak jsem popisoval nahore
Mno maj pravdu, oni... Pokud vyloženě nepoužiji s WWW (cz i eu), po skoku z hlavního obsahu do některé podsekce se okamžitě ztratí všechny nové příspěvky...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Je to tak, s www to funguje. Mozna by to chtelo do konfiguraku webserveru pripsat par radku, at je adresa bez www automaticky presmerovana na http://www.bmwlub.cz
Povinne zadavani www do adresy uz je trochu prezitek. V kazdem pripade jsem rad, ze vse bezi jak ma
no ono by to slo, o tom zadna ... dokonce to tak pred nejakou docela drahnou dobou i bylo, ale pak si stezovalo par lidi, ze to tak nechteji, ze pouzivaji bez www na pristup z mobilu (aby si nevymazali nove prispevky az prijdou za velkej komp).
To sice ted z casti resi eu domena, ale i tak to jeste docela dost lidi pouziva ... tak ted nevim, jesli jo, nebo ne ))