Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vkládání fotek do fora - uživatelé

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

Měl bych jen takový námět na to, aby uživatelé vložené fotky buďto normálně viděli jako členové, nebo jim byla možnost vložení fotky úplně zatrhnuta. Současná podoba nemá logický význam a každý den se někdo někde ptá proč mu nejde vložit fotka a že ji nevidí. Zda je to technicky možné netuším... :)
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Leveler »

Jo jo sem taky pro..
patriot
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

Ať se ptají, co je mi do nich. Mají si zaplatit členství, potom nebudou mít problémy s fotkama a nebudou se na nic ptát, jak prosté :P
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Patriot: Tvůj názor beru leč mi přijde poměrně duchaprostý... Nejde o uživatelé jako takové a proto jsem psal ať je jim klidně tato možnost zcela zatrhnuta. Jde o forum a jeho přehlednost, je zcela zbytečné číst v x tématech o tom proč někdo vidí nebo nevidí přiloženou fotku. Proto když má uživatel možnost vložit foto tak buď ať ho vidí i on a nevkládá ho 10x jak se běžně stává nebo ať má kolonku připojení souboru zcela skrytou, případně uvedeno, že přílohy může vkládat jen člen bmw klubu... Asi tak. Je to jen námět a myslím, že poměrně rozumný, jak je technicky řešitelný a zda bude uplatněn už nechám na kompetentních lidech.... :P
patriot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patriot »

xSAFA píše:Patriot: Tvůj názor beru leč mi přijde poměrně duchaprostý...

Je to jen námět a myslím, že poměrně rozumný, jak je technicky řešitelný a zda bude uplatněn už nechám na kompetentních lidech.... :P

Nechápu, co je na tom duchaprostého .... :roll: 8O

Osobně jsem s fotkami, resp. s jejich vložení neměl nikdy problémy, kdo je chce vložit, použije X "úložáků", je jich hafec. Kdo se to nenačí, bude se neustále ptát proč je nevidí, proč mu nejdou vložit, je to prostě na lidech. Místo toho, aby si přečetli pár vláken, budou radši psát že jim to nejde, co mají dělat..atd.

Je zde asi pár změn, co by šlo vylepšit, u fotek si to ale nemyslím,... :twisted:

Sry, neber to zle, ale tvoje starosti bych měl mít ... Ať si s fotkami dělají co chtějí, jejich starost, jejich boj ... 8)
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xSAFA »

Je vidět, že asi moc nenavštěvuješ tech. sekci konkrétně třeba 3er, kde se tento problém vyskytuje poměrně často a místo řešení daného tématu se řeší proč někdo nevidí fotky, které vložil a je to furt dokola, tak proč tomu prostě nezamezit? Byl to nápad a rozhodně by se tím nic nezhoršilo, ale naopak zlepšilo... Proto nechápu co se tu snažíš demonstrovat a proč tu vypisuješ, že ty s vkládáním fotek nemáš problém. Já s ním taky nemám problém a co? Jde mi o něco úplně jiného. :idea:

Prostě nemá logiku aby nečlen fotku mohl vložit (tím stejně obsadil nějaké ty kb na serveru) a nakonec ji neviděl a divil se a ptal proč. Prostě ať tuto možnost buďto nemá vůbec nebo ji má tak aby k něčemu byla. A vůbec kdo chtěl pochopil jak to myslím. :roll:

Duchaprostý je v tom, že se na to díváš jen z jednoho pohledu a nepochopil jsi zřejmě o co mi šlo... Jinak bys nepsal o nějakém zaplacení členství.

Já nic zle neberu a řeči o mojich starostech si s dovolením strč za klobouk... :wink:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patriot »

No asi si nerozumíme :nono:

Jde mi o to, že je to jen o lidech, aby fotku vložili a viděli. Nejsou tady malé děti, proč pořád někomu neustále dokola radit, vždyť je to tady x krát vysvětleno, vložit fotku je tak snadné. A že se pořád na to ptají ...co dodat. Ptát se budou dále, pokud nemají zájem. JIným to jde a neptají se. Když si někdo založí profil, třeba zde, nebo si založí mail ...tak snad zvládne vložit fotku do fóra. Už se opakuji, to je ale skutečně jak u blbečků na dvorečku.

Neboj, čtu všechno, to mi věř ...a občas se s tím skutečně setkávám. Např. založím inzerát prodej vozu a radši napíšu, fotky mi nejdou vložit, pošlu je na mail ...radši ...kdo se s tím bude vkládat, že, proč :twisted: Ale zase, jeho problém, on se připravuje o potencionální zájemce, kupce, co je nám do něj ?

Nejsem žádný hacker, také jsem jen průměrný uživatel, taky se občas na něco zeptám, když neco nevím, taky mám občas technický problém ....Nikdo neví vše !
Prostě nechápu, proč pořád řešit tak naprosto triviální věc, jak jsou nějaké fotky do fóra :roll: :twisted:

btw. - klobouk nenosím :D
100RM

#8 Příspěvek od 100RM »

nikdy ma nenapadlo, ani o tom neviem, ze by neclen mohol fotky vkladat, ale nevidel ich. Teda, ze ich nevidi to viem, ale s tym vkladanim to je pre mna novinka. Nejak mi tak prislo automaticke, ze ked nevidi, tak nemoze ani vkladat ...
7er. True definition of luxury. Yours.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patriot »

Kami1 píše:patriot: někteří lidi neseděj od rána do večera u klávesnice a jsou třeba rádi jenom za to, že se jim povede založit téma
(jinak je toto omezení(m.j.) podle mě celkem trapný)

Znovu se opakuji, je to jen a jen jejich věc, nikdo nikoho nutí/nenutí aby seděl/neseděl u PC celý den :twisted:

Kdo chce, ten si poradí, kdo nechce, pořád se bude ptát .... :idea: :idea:
Kami1

#11 Příspěvek od Kami1 »

a jak si má asi poradit, když to nezná a nemůže se zeptat?
Killca

#12 Příspěvek od Killca »

jelikoz ej klub celkem velkej a bohatej, klidne bych neclenum zpristupnil videni i vkladani fotek, stejne to cloveka ke vstupu nepremluvi tak jako tak a je tu asi kazdemu jedno, jestli vubec nekdo vstoupi nebo ne, ze :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od xSAFA »

100RM: Ano je to tak a právě na toto jsem chtěl upozornit, neboť to postrádá logiku a většina nových ale jak vidno i starších uživatelů je z toho zmatena a děje se to co jsem popsal nahoře... :wink:

patriot: Už se prosím neopakuj... 8)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patriot »

Kami1 píše:a jak si má asi poradit, když to nezná a nemůže se zeptat?
Poradí si jako my a jako stovky ostatních. Jinak Kilči návrh není špatný .... :idea:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od xSAFA »

patriot píše:Jinak Kilči návrh není špatný .... :idea:

A co tu od začátku navrhuju hm? Jen jsem napsal buď to udělat tak nebo onak... Milion keců kolem ale nakonec návrh není špatný :blink:

Jinak byl bych ti vděčný, kdyby ses buďto konstruktivně vyjádřil k mému návrhu nebo už to nechal být. Napsal si sem stohy textu, které povětšinou s popsaným problémem souvisí jen okrajově nebo vůbec, ale hlavní je nějak zareagovat, že... :roll: Ostatní asi pochopili.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od patriot »

Nesouvisí, a s čím to asi souvisí.... Jen mi prostě vadí, když se pořád řeší tak přiblblé věci jako fotky do fóra. Hmm, ale nechci se opakovat, jak si správně podotkl. Osobně by mi ani nevadilo, kdyby měli nečleni přístup i do pokecu, to už ale odbočuji. A konstruktivni návrh ? Více hledat a méně se ptát :idea: Už mě to ale nějak nebaví, od rána řešit fotky. Tolikrát to bylo zodpovězeno, ale je to marný, je to marný, je to ... :twisted:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od xSAFA »

Tak to proboha neřeš a nevyjadřuj se k tak dle tebe přiblblé věci jako jsou fotky do fóra, nikdo tě k tomu nenutí... :stupid: Přínos tvých příspěvků k tomuto tématu je stejně nulový. :wink:
Qido
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Qido »

xSAFA,Killca: Rozumný návrh,ve vláknech mi to přijde dosti otravné a jestli by to šlo změnit s minimalním úsilím tak jen do toho!

Patriot: :?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od matal Moderátor »

Nečleni nemohou vkládat fotky ani je nevidí z několika důvodů, hlavně kvůli datové zátěži na serweru a pak kvůli trafiku. Možná jsem to nenapsal správně,ale snad to pochopíte..

Pokud s tím má někdo problém, může navrhnout změnu na VH.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
patriot
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od patriot »

xSAFA píše: Přínos tvých příspěvků k tomuto tématu je stejně nulový. :wink:
No tak za to ty si založil naprosto přinosné, dokolané a prospěšné vlákno :lol: Starat se o to, jestli někdo vidí/nevidí fotky ve fóru, takovou starost bych chtěl mít, to je strašně důležité :D

Vždyť si mohou načleni zaplatit čl. příspěvek a je po problému ... :twisted:
Odpovědět