Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mail bmwklub
LOPOLO píše:Ahoj, je mi lito ale stale mi z tohodle mailu neco chodi .. muzete to fakt nejak definitivne zrusit? Diky
cau, tenhle mail je zrusenej ... pokud ti neco chodi, tak leda jako "podvrzene" s cimz bohuzel nic neudelame ...
fyzicky ten mail ale neexistuje uz dlouho (nevim ted presne od kdy) a ze serveru se na tebe nic nepreposila ...
btw u forwardnutych mailu se zachovava odesilatel, tudit pokud to vypada, ze ti chodi nejaky mail z tehle adresy tak je to cisto cisty spam, ktery ma zfalsovanou adresu odesilatele ... a ve skutecnosti nema s klubem nic spolecneho ...
alp píše:LOPOLO píše:Ahoj, je mi lito ale stale mi z tohodle mailu neco chodi .. muzete to fakt nejak definitivne zrusit? Diky
cau, tenhle mail je zrusenej ... pokud ti neco chodi, tak leda jako "podvrzene" s cimz bohuzel nic neudelame ...
fyzicky ten mail ale neexistuje uz dlouho (nevim ted presne od kdy) a ze serveru se na tebe nic nepreposila ...
btw u forwardnutych mailu se zachovava odesilatel, tudit pokud to vypada, ze ti chodi nejaky mail z tehle adresy tak je to cisto cisty spam, ktery ma zfalsovanou adresu odesilatele ... a ve skutecnosti nema s klubem nic spolecneho ...
aha... toho jsem se bal. Diky Alpe.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
jsem na tom stejně 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!