Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Členství
Zdravím celý BMW KLUB! Jsem člen asi měsíc, ale pořád jsem nedostal nic z toho, co má údajně dostat každý člen.
"Každý člen dostane klubovou kartu, na kterou může uplatnit slevy u firem po celé ČR (jsou uvedené v sekci Slevy pro BMWKLU ČR) a nálepky
Každý nový člen od nás obdrží malý dárek pro svoje auto"
Můžete mi někdo vysvětlit jak tohle funguje?
"Každý člen dostane klubovou kartu, na kterou může uplatnit slevy u firem po celé ČR (jsou uvedené v sekci Slevy pro BMWKLU ČR) a nálepky
Můžete mi někdo vysvětlit jak tohle funguje?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:jurasis píše:Mimochodem, dárkem je myšlena samolepka a klubové podznačníky...
Za těch 8-9 let co jsem členem mám samolepek, že bych mohl tapetovat, ale klubové podznačníky jsem nedostal ani jednou, tak nemystifikuj !!!!
Klubové podložky se vždycky předávali osobně(srazy nebo po dohodě s lidma co je mají u sebe), né poštou!
-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:Fatal Design píše:jurasis píše:Mimochodem, dárkem je myšlena samolepka a klubové podznačníky...
Za těch 8-9 let co jsem členem mám samolepek, že bych mohl tapetovat, ale klubové podznačníky jsem nedostal ani jednou, tak nemystifikuj !!!!
Klubové podložky se vždycky předávali osobně(srazy nebo po dohodě s lidma co je mají u sebe), né poštou!
A to píšou kde ?? Za ty roky už toho budu mít balík, tak klidně poslat poštou

-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:Podložky se dávají na auta, né za prodloužení členství. Asi by to chtělo v těch informacích lépe formulovat....
Jasně, ale i tak mi je někdo 9 let dluží ... Bohužel nebydlím na druhé straně Prahy abych si pro ně mohl dojet ... a kdo z okolí OV je má rozdávat, to nevím ... to ví asi jen rada a ta mi to tají

-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:Fatal Design píše:Jasně, ale i tak mi je někdo 9 let dluží ...
Někdo ti dluží dárek....každý kdo je chtěl a aktivně se o ně zajímal je dostal. Určitě jsou nějaké v Brně, dostat je do Ostravy po nějakém klubákovi určitě nebude takový problém. Ve Zlíně taky nejsou a na autech je mám.
Neslovíčkař, víš jak to myslím. Když bys potřeboval sekačku a v třeba v OBI narozdíl od BauMaxxu by ti slíbili jako dárek k nákupu sekačky notebook, tak by jsi šel taky do OBI a po nákupu sekačky by ti řekli ... "bohužel NB nedostanete, ale milej pane, to je dárek, to po nás nemůžete chtít" ... Chtěl bych tě vidět jak bys řelk. Jo, to je v pohodě. Já jedu k vám jako debil, ale je to dárek, tak co bych chtěl ...

Mě o ty 2 plasty nejde, nestojím o ně ... ale jde o principy, že ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Přečti první post. "Každý nový člen od nás dostane dárek pro svoje auto"
Nikde není napsáno, že ti dojde poštou s nálepkama a kartou. Stačí se ozvat a domluvit se. Já nikde neslovíčkařím, jen od tebe to vyznívá tak nějak útočně. Na podložky máš nárok, ale domů ti je nikdo nepoveze a posílat je poštou je neekonomické. Navíc né každý má o ně zájem, tak proč s nima plýtvat. Zadarmo nám je nikdo nedělal.
Nikde není napsáno, že ti dojde poštou s nálepkama a kartou. Stačí se ozvat a domluvit se. Já nikde neslovíčkařím, jen od tebe to vyznívá tak nějak útočně. Na podložky máš nárok, ale domů ti je nikdo nepoveze a posílat je poštou je neekonomické. Navíc né každý má o ně zájem, tak proč s nima plýtvat. Zadarmo nám je nikdo nedělal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si první post :
Nikde není napsáno, že kartu, nebo nálepky dostanu poštou ...
Zadarmo nám je nikdo nedělal.
Líbí se mi dělení na nám, vám ... teď už chybí jen podmínky psané malinkým písmem a daň ze členství
Ale já to nemyslím útočně. Jen poukazuju ...

Líbí se mi dělení na nám, vám ... teď už chybí jen podmínky psané malinkým písmem a daň ze členství

-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:Přečti si první post :
Ty mi něco říkáš o slovíčkaření?

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: