Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
skončení členství
globusman píše:jurasis píše:Uda, proč máš v databázi emailovou adresu ve tvaru "www.Tvujemail"![]()
To Ti žádnej mail nepřijde...
Mimochodem, členství máš aktivní, čekám na účtě co nejdřív 300,-
protože je to lopataJsem to říkal...
Duchan neser.zadnej mail nedosel..mail jsem tam mel od jakziva pablo.e36@seznam.cz a od doby zalození uctu na klubu jsem s nim nic nedelal
Jurasis dík kámo .penize co nejdřív odešlu...
To nevím, ale v databázi máš mail s www. před mailem, takže odtud ten mail nemůže fungovat (tenhle mail je na seznamu volný, kontroloval jsem to)...
Posílám to Radkovi, nikdo jiný to asi nevysvětlí...
Edit: mimochodem, přišel Ti mail o aktivaci?
Posílám to Radkovi, nikdo jiný to asi nevysvětlí...

Edit: mimochodem, přišel Ti mail o aktivaci?
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Mno jo, ale kterej. Změnil jsem Ti v profilu mail na správnej a aktivaci provedl znova... Takže jestli Ti přišel až po 17té hodině, tak nech v profilu správnej mail...
Horší je, že to nemůžu zkontrolovat, protože mi zrovna týden nefunguje FW těch mailů a Radek mi to ještě neopravil...

Horší je, že to nemůžu zkontrolovat, protože mi zrovna týden nefunguje FW těch mailů a Radek mi to ještě neopravil...

.
.
.
jurasis píše:Mno jo, ale kterej. Změnil jsem Ti v profilu mail na správnej a aktivaci provedl znova... Takže jestli Ti přišel až po 17té hodině, tak nech v profilu správnej mail...![]()
no prisly 2

Hm, tak fungují oba nebo je vše ještě jinak. Jestli ho nemáš ve spamu, tak nevím... Jedině Radek...
Edit: Castro, nemáš pravdu, i když je mi jasný, že to byla sranda...
Vše se dělá (já dělám
...) ručně a podle jednoduchého schématu: kdo zaplatí 500 má znovu 13 měsíců od data platby.
Kdo zaplatí 300 má členství do původního datumu, jako by zaplatil správně před vyhozením...
Mimochodem vycházím z článku 3 odst. 4 písm. b) stanov, který na to myslel dřív, než jsem se já stal členem...

Edit: Castro, nemáš pravdu, i když je mi jasný, že to byla sranda...

Vše se dělá (já dělám

Kdo zaplatí 300 má členství do původního datumu, jako by zaplatil správně před vyhozením...

Mimochodem vycházím z článku 3 odst. 4 písm. b) stanov, který na to myslel dřív, než jsem se já stal členem...

.
.
.
urasis a jaktože mi dosel mail s klubu o ukončení?.kdyby tam byla neexistujici adresa tak mi nedojde snad i ten nee?? Very Happy ted je vse díky tobe v poho.platbu provedu
Welcome to website to buy Wow Gold, you can get a lot of information about Guild wars 2 gold,what's more, und Diablo 3 Gold or Wow Gold Kaufen are looking forward to your visit,you can buy them safely.
Welcome to website to buy Wow Gold, you can get a lot of information about Guild wars 2 gold,what's more, und Diablo 3 Gold or Wow Gold Kaufen are looking forward to your visit,you can buy them safely.
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
livcyxingfoee píše:urasis a jaktože mi dosel mail s klubu o ukončení?.kdyby tam byla neexistujici adresa tak mi nedojde snad i ten nee?? Very Happy ted je vse díky tobe v poho.platbu provedu
Ty woe spamovací robot, kterej umí i okopírovat text některého z předchozích příspěvků aby nebyl tak nápadnej

VIP člen může číst sekci výkonné rady.
Ale stejně ty emaily chodí omylem, tohle už řeší nové fórum a na staré to nemá žádný vliv...
Ale stejně ty emaily chodí omylem, tohle už řeší nové fórum a na staré to nemá žádný vliv...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé