Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

voskovani a renovace laku Praha

Seznam SOUKROMÝCH nabídek na opravu součástek pro vozy BMW. Komerční a jinak podobné nabídky budou okamžitě mazány!!!
Odpovědět
Zpráva
Autor
netso

#1 Příspěvek od netso »

V ramci volneho casu a hobby nabizim klubakum peci o Vas lak.

voskovani, renovace laku a svetlometu.

Jelikoz je to cinnost, ktera mne velice bavi, ale dlouho jsem nemnel vhodne prostory tak jsem se teto cinnosti venoval jenom doma. Diky klubakovi michal09 jsem sehnal garaz par metru od baraku, za to dik.

Nabizim voskovani, jak prirodnimi tak syntetickymi vosky s nalezitou pripravou laku pro vydrz az 6 mesicu, skvela protekce proti spine, soli, vode, snehu a ledu.

Renovace laku strojne s programem od 3M, odstraneni skrabancu, pavucin. V extremnich pripadech se da lak dat do stavu lepsiho, nez v jakem vysel z prodejny. Neni to moje prace, ale takhle si ja predstavuji detailing.
http://www.youtube.com/watch?v=_Mpj9dupQrg

Garaz se nachazi na Praze 5, Smichov, ul. Na Hrebenkach. Prace probihaji po domluve a vetsinou o vikendu, v case dovolene a svatku, jelikoz mam jine zamestnani. V prubehu tydne pridam mobilni kontakt a nejake foto.

Prvnim zakaznikem bude michal09, bez naroku na honorar provedeme protekci syntetikou collinite :D.

robert.adam10@gmail.com, 773038333
Rendis

#2 Příspěvek od Rendis »

netso píše:V ramci volneho casu a hobby nabizim klubakum peci o Vas lak.

voskovani, renovace laku a svetlometu.

Jelikoz je to cinnost, ktera mne velice bavi, ale dlouho jsem nemnel vhodne prostory tak jsem se teto cinnosti venoval jenom doma. Diky klubakovi michal09 jsem sehnal garaz par metru od baraku, za to dik.

Nabizim voskovani, jak prirodnimi tak syntetickymi vosky s nalezitou pripravou laku pro vydrz az 6 mesicu, skvela protekce proti spine, soli, vode, snehu a ledu.

Renovace laku strojne s programem od 3M, odstraneni skrabancu, pavucin. V extremnich pripadech se da lak dat do stavu lepsiho, nez v jakem vysel z prodejny. Neni to moje prace, ale takhle si ja predstavuji detailing.
http://www.youtube.com/watch?v=_Mpj9dupQrg

Garaz se nachazi na Praze 5, Smichov, ul. Na Hrebenkach. Prace probihaji po domluve a vetsinou o vikendu, v case dovolene a svatku, jelikoz mam jine zamestnani. V prubehu tydne pridam mobilni kontakt a nejake foto.

Prvnim zakaznikem bude michal09, bez naroku na honorar provedeme protekci syntetikou collinite :D.

robert.adam10@gmail.com

A co třeba nahodit ceník?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
netso

#3 Příspěvek od netso »

cena je na domluve a velice individualni, auto se da delat nekolik hodin i nekolik dnu. idealne je konzultovat na miste nebo po telefonu, videt lak je asi nejlepsi. kontakt na mne je 773038333.
michal09

#4 Příspěvek od michal09 »

Tak už máme za sebou voskování a zde je výsledek...

Před...
Obrázek
Po...
Obrázek

Ještě jednou Netsovi děkuji za navoskování, auto proklouklo jako blázen ale hlavně jsem rád že to mám před zimou pěkně zakonzervovaný... :wink:
Odpovědět