Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kroužek fušerú Vamberk

Seznam SOUKROMÝCH nabídek na opravu součástek pro vozy BMW. Komerční a jinak podobné nabídky budou okamžitě mazány!!!
Odpovědět
Zpráva
Autor
zverbo

#1 Příspěvek od zverbo »

Ahoj zakladam krouzek fuseru, amatery odbornici co neco vedej a nemaj kde delat sviho mazlika jedna se o mnesto VAMBERK /Rychnou nad Kneznou/ okr HK.
Nejedna se o nic oficialneho de jen o vzajemnou pomoc a rady.
Poskytnu velkou garaz cca 3auta a velke parkovise pri garazi nikomu nebudeme zavadzat, elektrika, profi-hobby naradie, zvaracka, stahovak na ramna-cepi, lis, moznost vymeny oleje, nastupni rampa, lepeni folii zaopstaram atest i folie, lepeni carbonu, vymena vyfuku prost vse co zvladneme!
Jedna se vzdy o dohodnutej termin stretka.
Obcerstvenie zabespecim!!!

V pripade rustu uchadzecu koupim kompresor a naradie na striekanie, reseter intervalou, diagnostiku atd...

Som elektromechanik pomuzu s elektrikou - prestavby xenonu, napojenie hudby, prerobenie radia, anteny, elektriky v aute /profi-naradie, mam vsetko aj osciloskop/

Info: peterzverbo@centrum.sk, 721911483, -E36 Coupe 325i-
VSECHNO ZADARMO!!! VSECHNO ZADARMO!!!
_peper
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Chvála ti, super přístup, ale dal bych to asi do jiné sekce. Abys mohl pomoct i jiným než trojkařům :)
Je tu sekce s nabídkou soukromých oprav tam by to možná bylo lepší?
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Přesunuto z 3er sekce.

MOD
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
m.deejay

#4 Příspěvek od m.deejay »

Ahoj, můžou k tobě přijet i ti co mají pětku? :) Já jsem z Ústí nad Orlicí,takže to mám k tobě kousek...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Odpovědět