Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 116i dojezdove kolo

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
swenak

#1 Příspěvek od swenak »

Ahoj vsem, potrebuju poresit dojezdove (nebo rezervu, spray) kolo pro E87. Nechtel jsem investovat do runflat kol, ale chci vyhovet zakonu a hlavne vedet, ze nezustanu nekde v noci s defektem. Jak to resite? Diky
swenak

#2 Příspěvek od swenak »

To se jeste nenase nikdo, kdo by neco takve resil? Vyhledavani nepomohlo :-(
prase007

#3 Příspěvek od prase007 »

Nejlíp zajdi do BMW a zjisti kolik stojí dojezdovka na jedničku .. spray je svinstvo a run flaty nechceš, takže jiná možnost neni.
Martas99

#4 Příspěvek od Martas99 »

U 1er je spíš problém v tom že ta dojezdovka není ani kam dát,takže asi jedině sprej, nebo knoty na opravu propichu pneu-sada stojí cca 150-500kč a k tomu si pořídit bombičky pro plnění nebo pumpičku
swenak

#5 Příspěvek od swenak »

oni se delaji i "extre tenke" dojezdovky, na to jde koupit i futral a pak to tam nejak rozumne ulozit neni takovej problem...problem je, ze jsem nikde nic takove nesehnal na netu a v pneuservisu, kam chodim, taky rikali, ze 5ti sroub s takovou rozteci a 16" bude problem, muj ex "bmw dodavatel", o kterem napisu nekde jinde mi ani neodpovedel na to, jestli neco takove BMW dodava...nakonec jsem si vice mene ze zakonne povinnosti koupil ten sprej s lepidlem uvnitr, 500ml za cca 240kc v AutoKelly...opravovani by taky slo, ale to by zase chtelo mit sebou i nejakej zvedacek a na nej neni misto...nebo lze taky mit sebou minikompresor, ale taky je ho potreba nekam dat...jenze, pokud se stane problem velkej, nic z toho nepomuze, pokud malej, postaci sprej...ono zase, jak casto dostavame defekt, ktery nam neumozni pokracovat...v takovem pripade si za tisicovnku zavolam odtah k pneuservisu....

ono celkove, nevim, jeslti je to dnes modni, resp. se meni zpusob uvazovani vyrobcu na zaklade statistik ci pozadavku zakazniku a treba ani v novych skodockach a jinych znackach se nebudou rezervy ani dojezdovky dodavat...bude sada na lepeni, kompreso, pripadne sprej, nebo snad i zdarma sluzby v pripade defektu a podobne...je fakt, ze dnes uz hodne lidi ani neumi molo vymenit, proste je pohodlnejsi si nekoho zavolat a nestoji to zase tolik penez a neni to jednou tydne...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Dojezdovka pro 1er je koupitelná přímo v BMW, viz ETK
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
swenak

#7 Příspěvek od swenak »

Super, diky, ac je to jiz neaktualni, kdo vi, mozna si to jednou poridim.
Alexandra

#8 Příspěvek od Alexandra »

swenak píše:Super, diky, ac je to jiz neaktualni, kdo vi, mozna si to jednou poridim.

řeším stejný problém, jako ty...ale ty už jsi v pohodě, máš origo dojezdovku nebo jinou? díky za info
swenak

#9 Příspěvek od swenak »

koupil jsem si v AutoKelly sprej, vice mene proto, abych vyhovel zakonu...
Odpovědět