Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E87 116i Automaticke zavreni oken po zamceni
Zrovna se to řeší v trojkách nebo pětkách (dotahování oken). Nejde to naprogramovat u všech modelů z bezpečnostních důvodů, proto myslím nepůjde ani u jedničky. Faktem je, že fundovaně Ti tady asi ještě nikdo neporadí. Máš moc novou káru...
Zkus to přímo v autorizáku, možná se mýlím a naopak poradíš Ty budoucím...

Zkus to přímo v autorizáku, možná se mýlím a naopak poradíš Ty budoucím...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
No, oficialni odpoved uz znam a jelikoz neni takova, jakou jsem chtel cist, tak jsem se ptal zde
Oficialni odpoved je: Co se potom týče nastavení automatického dovírání oken, zde záleží na výši výbavy vozu. Funguje to tak, že stačí déle podržet dálkové ovládání centrálního zamykání, okna by se měla automaticky dovřít.
Ono to pro sikovnejsiho elektrikare neni problem udelat (a pokud to nepujde jinak, asi si to necham udela) tak, jak se na blinkr zapne alarm, tak jde urcite sepnout i todle, ale prijde mi, ze je to skoda, jelikoz to primo system vozu umi a chce to jen uprave SW

Ono to pro sikovnejsiho elektrikare neni problem udelat (a pokud to nepujde jinak, asi si to necham udela) tak, jak se na blinkr zapne alarm, tak jde urcite sepnout i todle, ale prijde mi, ze je to skoda, jelikoz to primo system vozu umi a chce to jen uprave SW

Ale to ja s tou vybavou chapu, nekde to pres klic taky nemusi jit vubec. S tou upravou "externi" to jde 100%, tam mam jistotu, jen mi to prijde moc "robustni" reseni na tudle prkotinu
)) To same jak jinde resim funkc start/stop. Taky to jde udelat minimalne tak, ze tam bude jednoduchej obvod, ktere se spozdenim treba 1sekundu od pripojeni napeti prepne tlacitko. Jenze taky mam pocit, ze by to nemel byt takovej problem zmenit primo v SW