Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

startovací klíč

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
stesan

#1 Příspěvek od stesan »

Ahoj, chci se zeptat, jestli není někde návod na výměnu baterie u klíče (120d/2005). Otevírat auto, kufr jde, zavírat ne..chci zkusit baterku, pak teprve další klíč (mám jenom jeden a do dalšího se mi nechce investovat).
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

mas takovej ve tvaru kosoctverce jeste normalne s vyrezanym kovem do spinacky nebo zasunovaci digikarticku?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
stesan

#3 Příspěvek od stesan »

zasouvací kartičku nemám, mám klasickej zasouvací "klíč" (http://www.bmw.com/cz/cs/newvehicles/1s ... access.jpg)
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

tak o tohle slo, tohle neni klic, jako vzdy, tohle ma bliz prave ke tvaru "zasunovaci digikarticky"

kazdopadne, jestli mas v planu kupovat novy "klic" tak se klidne muzes pustit do tohodle tak, ze ho rozpulis, bud pujde jen sroubovakem, nebo bych ho klidne rozriz, s pajkou v ruce vymenil baterku a slepil vterinakem

u takhle noveho auta se to muze zdat jako bastl, ale kdyz jsou v bmw obcas idioti, tak se neda nic delat a na funkcnosti to neubere
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ron

#5 Příspěvek od ron »

u "mejdla" se baterka nemnění. Dobíjí se po vložení do šachty. Spíš to budou tlačítka uvnitř. Rozpůlit jde relativně dobře, ale musí se naříznout. Kdyby jsi něco z toho klíče potřeboval tak se ozvi, mám tady jeden navíc. 604258306
Odpovědět