Martas99 píše:blbost je to že je to sračka. samozřejmě že před fl. to bylo trochu jinak udělané, ale je otázka z jakého pohledu to hodnotíš. Pokud to budu brát tak že si koupím 130i pro zábavu abych se stím vyblbnul na letišti nebo na okruhu a najedu 10tis km ročně, tak asi bude před fl. o něco lepší. Když to vezmeš z pohledu běžného řidiče který se rád sveze svižně ale přitom pohodlněji ale najede za rok třeba 50tis km tak si myslím že je lepší po fl...
Podivej, to co jsem psal jsem psal bylo mineno jako srovnani jednicky pred-fl a po-fl, ne jako hodnoceni po-fl jako takove. Po-fl jednicka neni spatne auto, to rozhodne ne, ALE ve srovnani s pred-fl je to po strance ridicskych zazitku odpad.
Ten rozdil mezi pred-fl a post-fl temer ve vsem je tak dramaticky, ze lidi vlastnici post-fl jednicku pokud si vyzkousi pred-fl, tak chteji to svoje auto prodat a koupit si pred-fl. Tak obrovsky rozdil to je a jedna se prakticky o uplne jine auto.
Abych to trochu ilustroval - radeji bych vlastnil pred-fl 116i nez 130i po-fl. Jakkoliv napr. ta 130i po-fl neni spatne auto jako takove, tak uz i po strance zabavy je lepsi ten focus RS i presto, ze je predokolka.
To co ja pisu o post-fl a pred-fl autech, specialne 130i, tak mam zkusenosti z realu. Sam jsem najel 80tis km pomerne extremnim zpusobem na sve pred-fl 130ce. Mam dva kamarady, kteri vlastni 130i po-fl, toto auto jsem ridil, oni ridili moje auto atd. Pavla, ktery psal onen clanek (jak jsem daval odkaz) znam, mockrat jsme se o tomto bavili, on zna moje auto, jejich auta atd. Jak tyto 130ky, tak Focus RS jsem ridil v extremu na vode i na suchu a byl jsem s nim i vezen jednim z nejlepsich ridicu v CR. Z toho co jsem kdy napsal jsem nic nevycetl a neteoretizoval, ale vsecho jsou to moje zkusenosti a zkusenosti lidi, ktere dobre znam.
Vsechno co pisu at uz o tomto srovnani, nebo treba i o tom Focusu RS, to se bohuzel neda pochopit a ani ja sam jsem to nechapal/neveril tomu dokud jsem nezkusil. Jsou veci v zivote, ktere se daji jen zazit.
Mam kamarada, ktery je vlastnikem 130i po-fl. Prakticky nekolik let byl masirovan Pavlem ohledne odpadovosti po-fl 130i vs pred-fl a neveril. Ale jak zkusil moje auto, vubec nechapal v cem sedi. To stejne plati i o tom druhem, ten z toho byl chudak uplne hotovy jakou udelal spatnou koupi a 130ky uz se zbavil.