Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 angel eyes pro pred-facelift?

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
arthur

#1 Příspěvek od arthur »

Mam takovy sen dodelat si do E87 2005 (pred-facelift) angel eyes, ktere bych chtel pouzivat i pro denni sviceni. Jenze po precteni fora se mi zacal ponekud rozplyvat.

Udelal jsem predbezny zaver, ze neorigo angel eyes si jenom rikaji o problem, malo sviti, na denni sviceni se nesmi pouzit a navic vypadaji jinak nez original svetla. Nebo se pletu?

Jednu vec se mi zatim nepodarilo zjistit - Daji se dat original facelift svetla do pred-facelift modelu E87? Nebo se zmenil tvar nebo kabelaz?
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

arthur píše:Udelal jsem predbezny zaver, ze neorigo angel eyes si jenom rikaji o problem, malo sviti, na denni sviceni se nesmi pouzit a navic vypadaji jinak nez original svetla. Nebo se pletu?
Presne tak, jako prodavaj se ledkovy AE kolem 2-4tisic, ve zlute barve a ty sviti brutalne, ale furt je to nehomologovany pro denni sviceni

arthur píše:Jednu vec se mi zatim nepodarilo zjistit - Daji se dat original facelift svetla do pred-facelift modelu E87? Nebo se zmenil tvar nebo kabelaz?
tvar nevim, ale pokud se zmenila kabelaz, tak prepojit par kablik je nejmensi problem
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
arthur

#3 Příspěvek od arthur »

Diky tak nejlepsi asi bude zeptat se na to jeste primo nekde v servisu.
beranek

#4 Příspěvek od beranek »

arthur píše:Mam takovy sen dodelat si do E87 2005 (pred-facelift) angel eyes, ktere bych chtel pouzivat i pro denni sviceni. Jenze po precteni fora se mi zacal ponekud rozplyvat.

Udelal jsem predbezny zaver, ze neorigo angel eyes si jenom rikaji o problem, malo sviti, na denni sviceni se nesmi pouzit a navic vypadaji jinak nez original svetla. Nebo se pletu?

Jednu vec se mi zatim nepodarilo zjistit - Daji se dat original facelift svetla do pred-facelift modelu E87? Nebo se zmenil tvar nebo kabelaz?

Nevím, jestli moje odpověď odpoví na tu otázku, ale na svou 130i jsem nechával komplet předělávat světla, protože tam původně nebyly natáčecí xenony, ale nechával jsem je tam dávat. Sice to znamenalo vyměnit řídící jednotku a taky zadní lampy a natahat nějaké kabely, ale nakonec to všechno dohromady funguje. :)
Odpovědět