Ahoj,
chci si koupit druhá kola. Našel jsem něco na aukru, kde všechno sedí, ale nevím, jestli to má vhodnou středovou díru, protože se tam píše, že jsou z E36. Nerad bych je koupil a zjistil, že mají malou díru a nejdou nasadit.
Jakou má středovou díru disků série 1? Goolením už jsem strávil celé dopoledne a nikde jsem to nenašel.
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e87 velikost středové díry
kamos ma dve zavodni 130i, prodal mi z nich sadu kol, protoze jsou tezky, sam sem si je sundaval z 1er a daval na e46 a kdyz to jde na e46, jde to samy i na e36
takze pokud nemas nejakou zbastlenou 1er, tak ti tam na stopro pujdou
kazdopadne pokud chces zjistit prumer stredove diry, neni nic jednodussiho, nez vzit hevirek z kufru, zvednou jednou kolo, sundat kolo a suplerou (nebo i metrem) zmerit primer najezdove hrany uprostred kotouce
takze pokud nemas nejakou zbastlenou 1er, tak ti tam na stopro pujdou
kazdopadne pokud chces zjistit prumer stredove diry, neni nic jednodussiho, nez vzit hevirek z kufru, zvednou jednou kolo, sundat kolo a suplerou (nebo i metrem) zmerit primer najezdove hrany uprostred kotouce

vlevo je matal
a vpravo Killca