Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 - výměna světel za angel eyes

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
foryou

#1 Příspěvek od foryou »

Ahoj klubáci,

rád bych mému bmw pořídil světla s krásnými svítícími kroužky a xenony. Koukal jsem tady na fórum a hledal po webu. Jsem z toho všeho dost zmatený. Máte někdo s tímto zkušenost? Jakou značku světel nejlépe použít pro pofaceliftovej rok 07? Jestli hledat s motorkem na náklapění světel nebo ho přemontovat z původních. (Je to složitá montáž?). Nebo bez?

Ani nepotřebuji světla používat pro denní svícení, protože homologace pro neoriginály asi není. Jde mi jen o to, aby to bylo kvalitní a ověřené. Díky moc za doporučení.
arthur

#2 Příspěvek od arthur »

No, to by me taky zajimalo, ale nenasel jsem nejakou kloudnou radu a tak jsem to vzdal. Mam pred-FL, bez xenonu a chtel jsem to na denni sviceni, takze by to asi stalo dva majlanty.
foryou

#3 Příspěvek od foryou »

Zitra mi prijdou svetla... Behem vikendu vymenim a dam vedet jak to probihalo.
arthur

#4 Příspěvek od arthur »

Co jsi sehnal, povidej! :)
Hlemist_CZ

#5 Příspěvek od Hlemist_CZ »

arthur

#6 Příspěvek od arthur »

Vypadaji zajimave, hlavne tim ze by sly na moje H7...

Tezko rict co to udela jestli by to rvalo chyby, kdyz to nema nikdo ozkousene :/
arthur

#7 Příspěvek od arthur »

Tak primo na te aukci maji kompatibility list a tam mi to ukazalo, ze na E87 116i 2005 ne-e :/
foryou

#8 Příspěvek od foryou »

Tak namontovano kluci a devcata...

Konktertne tyto...
Byly bez motorku a nebyl vubec zadny problem motorky prehodit ze starych svetel.

Treti z vrchu - black angel eyes

http://www.auto-ksport.cz/cz1070--predn ... ition.html

Takhle vypadaji na mem aute:
http://imageshack.us/photo/my-images/59/obrzekr.jpg/

Xenony parada mam 6000k. Super.

Ovsem trosku si musite pohrat s instalaci odporu na obrysovkach - krouzkach. Jednotka hlasi poruchu na svetlech. Z duvodu maleho odberu na led krouzkach si jednotka mysli, ze je praskla zarovka. Je potreba odber zvysit.

Vec kterou nechapu a nevyresil jsem je blikani krouzku pri startovani na vypnuta svetla. Docetl jsem se, ze je to test ridici jednotky. Vzdy si testuje stav svetel. Pri startovani hned zapinam svetla abych krouzky netrapil.
kamil9

#9 Příspěvek od kamil9 »

Ako to svieti v noci? Porovnatelne s original svetlami? Myslim lom svetla, svietivost...
Mimas

#10 Příspěvek od Mimas »

Ostrekovanie svetiel? :roll:
arthur

#11 Příspěvek od arthur »

Aha takze klasika, hlasi poruchu a blbne pri startovani, to nic moc :/

Toho se presne bojim, ze bych dal 10 tisic a z funkcnich svetel bych mel sice hezci ale nefunkcni...
foryou

#12 Příspěvek od foryou »

Odstrikovani svetel samozrejme nemam a resit nebudu. Neni potreba.
Kvalita osvetleni je naprosto stejna jako u originalu. Krouzky jsou slabeji podsvicene, ale stejne nejsou homologovane pro denni sviceni.
Co se tyka tech problemu, urcite to cloveka obtezuje, ale jak jsem psal. Existuje reseni a to napajet odpory. Otazka 10 minut.
Blikani krouzku je jedine hned po nastartovani na vypnuta svetla. Pokud mate nastaveno automaticke rozsveceni nebo manualne hned s nastartovanim pustite svetla. Nezablikaji. To, ze nechci aby diody blikaly je jen setrim. Takze jinak funguji naprosto skvele. Skvele vypadaji. Za tu cenu ma clovek hezci, nez je origo. Jen musi vyresit par veci. Pro nekoho to muze byt vetsi problem, nez finance. Chapu. Ale fakt doporucuji...
Mimas

#13 Příspěvek od Mimas »

Apropo u xenónoch nieje náhodou povinnosť mať ostrekovanie svetiel? Neprikazuje to len tak náhodou vyhláška? 8O
FreeMaroStyle

#14 Příspěvek od FreeMaroStyle »

U Xenonových světel je povinnost ostřikovačů světlometů, tak stejně jako mít senzor zatížení auta na nápravě pro seřízení sklonu světla. Ale na oko stačí třeba jen nalepit imitace ostřikovačů na nárazník pro PČR :D ... ale na STK už to bez těchto vychytávek ale neprojde.
Odpovědět