Ahoj, zkoušel jsem hledat, abych to tu zbytečně nezasíral, ale nenašel jsem nic...
Když se připíchnu kabelem do vstupu pod loketkou můžu na rádiu mačkat co chci a nějak mi to nejde spárovat/nehraje. Nemáte prosím někdo nějakou radu jak na to aby to hrálo? Je to rok 2006, takže trochu starý auto po kterým toho chci možná trochu moc.
Zkoušel jsem připojit Ipod, Iphone, Ipad a nic nereagovalo ani kabelem z hlavního napájecího konektoru ani spojení výstupem pro sluchátka.
Porate mi prosím. Díky Ondra.
Mě to funguje úplně v pohodě a ještě s doma dělaným kablíkem připojeným na tel. HTC,akorát bych řekl že je to trochu menší kvalita zvuku když to jde přes konektor na sluchátka. Jestli nebude problém v té americe
Připojíš MP3jku, iPod, cokoliv do AUX, pustíš si písničku, zesílíš - na rádiu zmáčkneš vstup AUX a hraješ Funguje to jen jakoby "repra" pro ten iPod, takže vše ovládáš přes něj, na rádiu dáš pouze vstup z AUXu...
koupil jsem si kablík na iPhone/iPod za pár stovek, na jednom konci to má ten konektor applu a na druhým obyčejný jack do AUX vstupu. Na iDrive zapnu místo radia Ext. input a pokud na iPhonu pustím písničku, tak to hraje. Je to jen jako repráky.
Tak to jsi nepotreboval kabel s jednim koncem Apple konektoru a druhým AUX, ale stacil ti AUX--AUX, ne?? Vysledek stejny, stejně ti to přes AUX nedobíjí??
Já sem si koupil tohle a funguje bez problému. A jak funguje AUX-AUX nevim, třeba toto se do výstupu pro sluchátka na iPodu vůbec nezapojuje, jde to všechno přes vstupní konektor http://www.iphone-prodej.cz/5162-autopi ... one-4.html
iPhone nevlastním, ale můj telefon samozřejmě má výstup na sluchátka, takže jsem v czc.cz pořídil půl metr kabelu s 3,5mm sluchátkovým jackem na obou stranách. Připojím, rádio přepnu na AUX, v mobilu pustím hudbu(na max. hlasitost) a frčím. Stálo to pár kaček.