Mám dostaz ohledně intervalů při servisních kontrolách (výměny oleje)
Vůz jsem koupila při 30 000 km, proběhla výměna oleje a základní servis, nyní mám najeto 55 000 km a servis se stále nehlásí.
Další můj problém je s poruchou systému dovírání okének, auto mám bez rámů dvěří a okénko by se při otevření mělo mírně zasunout a při zavření zase vysunout nahoru, bohužel jednou to funguje, jednou ne, neporadí někdo co s tím ???
Okej, děkuji za info...
no ukazuje mi to něco jako 8.000 km a servis.kontrola někdy až v roce 2013, přijde mi to hrozně moc tisíc, na to, že už jsem s tím nalítala 25 000 km za rok... Jinak mám benzíňáka...
Ten interval je +/- 30.000 km (auto si to pocita a upravuje samo podle jizdniho rezimu) nebo 2 roky, podle toho co prijde driv. Ted ti to ukazuje, ze zbyva 8.000 km do pristiho servisu, tak to by tak zhruba odpovidalo.
vzemanova píše:Tak super, děkuji za vyčerpávající odpověď. Jen se mi to zdálo moc, na výměnu oleje...
určitě se nedá nic zkazit tím, když si koupíš někde na netu olej co tam patří a olejovej filtr a necháš ho kdekoliv (v nějakém servisu) vyměnit dřív než po 30tis km...
vzemanova píše:Tak super, děkuji za vyčerpávající odpověď. Jen se mi to zdálo moc, na výměnu oleje...
určitě se nedá nic zkazit tím, když si koupíš někde na netu olej co tam patří a olejovej filtr a necháš ho kdekoliv (v nějakém servisu) vyměnit dřív než po 30tis km...
Presne tak, ja to plánujem meniť v budúcnosti skôr ako bude ukazovať palubák!