nazdar nazdar hoši, mam vyhliadnutu jednu 120i r.v 2005 najazdenych nejakych 90tis km, vobec nepoznam auta bmw tak vas kcem poziadat o nejake tie postrehy,rady atd ohladom tohoto auta a motorizacie,ci sa na nom nevyskituju nejake tie chybi a ci je to spolahlive auticko. No a ako je to s interierom lebo to co mam vyhliadnute nema ani laktovu opierku, tak kde chodievate na nakupy ako su multifunkci volant, sedadla, a vsetko co sa tyka interieru.
A ak uz tu je taka tema ktoru som samozrejme tuto medzi jednickami nenasiel tak sorry za ot
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
info o i120
Můj názor je jasný, pokud před FL jedničku v benzínu, tak jedině 130i. Ty čtyřválce bych nebral, sice se v BMW tváří, že je vše OK, ale dle motoristické veřejnosti stále docela problémy. To si najdeš nejenom tady na fóru...
A co se týká výbavy, tak věř, že si nic dodělávat nebudeš, maximálně loketní opěrku. Sportovní sedačky, xenony, multifunkční volant a jiné srandy stojí obrovský prachy, který za to nedáš. Jestli chceš výbavu, tak jediná schůdná cesta je koupit auto už vybavené.
Brát auto z prvního roku výroby bez výbavy? Řekni mi jediný důvod proč by to někdo dělal?
Asi jsem tě nepotěšil, protože už se v něm určitě vidíš (což chápu), ale v tomto jsem docela skeptický. Na trhu máme milióny volných ojetin, tak radši hledat o něco dýl a vybrat opravdu se vším co chceš. Ale počítej, že to zabere dost času. Já poslední auto vybíral 7 měsíců...
A co se týká výbavy, tak věř, že si nic dodělávat nebudeš, maximálně loketní opěrku. Sportovní sedačky, xenony, multifunkční volant a jiné srandy stojí obrovský prachy, který za to nedáš. Jestli chceš výbavu, tak jediná schůdná cesta je koupit auto už vybavené.
Brát auto z prvního roku výroby bez výbavy? Řekni mi jediný důvod proč by to někdo dělal?
Asi jsem tě nepotěšil, protože už se v něm určitě vidíš (což chápu), ale v tomto jsem docela skeptický. Na trhu máme milióny volných ojetin, tak radši hledat o něco dýl a vybrat opravdu se vším co chceš. Ale počítej, že to zabere dost času. Já poslední auto vybíral 7 měsíců...