Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

radio Professional e87

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bravo

#1 Příspěvek od Bravo »

Zdravím, existuje nějaké výkonnější rádio než je Professional ?? Do auta jsem instaloval slušně výkonný repro ovšem s Professionalem nevyužiji jejich potenciál. Tak díky za rady.
loyd-krismas

#2 Příspěvek od loyd-krismas »

rádio je dobrý, spíš připoj zesilovač.
Bravo

#3 Příspěvek od Bravo »

jsem slyšel něco o Prof od Alpine, co je na tom pravdy a je tam nějaký výkonnový rozdíl?
Bravo

#4 Příspěvek od Bravo »

Zesilovač už jeden mám ale jen na subwoofer, časem budu muset pořídit i na repro...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

to mas origo zesilovac nebo dodelavany ?
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Marty_ »

Bravo píše:jsem slyšel něco o Prof od Alpine, co je na tom pravdy a je tam nějaký výkonnový rozdíl?

Rozdil ve zvuku mezi byznysem a profem od alpine je propastny, jak je to mezi (tusim) siemens a alpine profem netusim, ale tipnul bych ze bude:)
Jinak ja mam za alpinackym profikem blaipunkt pnp bmw zesilovac a audiosystem tripasma primo do e92 a hraje to vic nez obstojne.. Akorat na woofriky by to chtelo silnejsi zesik..
Bravo

#7 Příspěvek od Bravo »

Martyn píše:
Bravo píše:jsem slyšel něco o Prof od Alpine, co je na tom pravdy a je tam nějaký výkonnový rozdíl?

Rozdil ve zvuku mezi byznysem a profem od alpine je propastny, jak je to mezi (tusim) siemens a alpine profem netusim, ale tipnul bych ze bude:)
Jinak ja mam za alpinackym profikem blaipunkt pnp bmw zesilovac a audiosystem tripasma primo do e92 a hraje to vic nez obstojne.. Akorat na woofriky by to chtelo silnejsi zesik..

Takže Prof je od Alpinu? Já myslel, že je ještě druhá verze Profu od Alpinu...mám v kufru 12" subwoofer se zesilovačem monoblokem JBL. Jinak dodělávaný výšky, měněný středy vepředu a ovály vzadu. Co je zač ten blaupunkt a zvádl by 6 repráků?
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Marty_ »

Bravo píše:
Martyn píše:

Takže Prof je od Alpinu? Já myslel, že je ještě druhá verze Profu od Alpinu...mám v kufru 12" subwoofer se zesilovačem monoblokem JBL. Jinak dodělávaný výšky, měněný středy vepředu a ovály vzadu. Co je zač ten blaupunkt a zvádl by 6 repráků?

Rikam ze profika je vic druhu - 2-3, jeden je alpine jeden tusim siemens a pak snad philips? Vypadaji totozne, ale nejsou..
Ja co mam za zesik je totok http://www.blaupunktdirect.co.uk/incar- ... ifier.html
Je slabouckej, ale relativne kvalitni a hlavne jde bez problemu napojit na oem radio, nemusis bastlit zadne prevodniky a tak..
Btw ja mam repra tytok - jsou vyrobene presne na miru do e9x / e87 , zadne rezani, bastleni.. Zesik by to sneslo silnejsi nez ten blaupunkt, ale jak rikam hraje to vic nez obstojne, oproti oem audiu nebe a dudy a vypada to super origo vsechno:) pokud jsi nekde pobliz muzu dat poslechnout - Pribram..
http://www.ahifi.cz/reproduktory-audio- ... 0-bmw.html
Jinak jak mas zapojenej ten monoblok na origo radio? Jedine pes nejake bastl prevodniky jakoby z vystupu na repraky? Tomu jsem se presne chtel vyhnout.. Pak jeste jsou ty hracky od helixu / jl sweep bo jak se tomu nadava, ale to uz je zase dost $$$:) jak rikam, ty wooferiky pod sedackou fakt vcelku staci:)
Bravo

#9 Příspěvek od Bravo »

Martyn píše:
Bravo píše:
Martyn píše:[quote="Bravo"]jsem slyšel něco o Prof od Alpine, co je na tom pravdy a je tam nějaký výkonnový rozdíl?

Rikam ze profika je vic druhu - 2-3, jeden je alpine jeden tusim siemens a pak snad philips? Vypadaji totozne, ale nejsou..
Ja co mam za zesik je totok http://www.blaupunktdirect.co.uk/incar- ... ifier.html
Je slabouckej, ale relativne kvalitni a hlavne jde bez problemu napojit na oem radio, nemusis bastlit zadne prevodniky a tak..
Btw ja mam repra tytok - jsou vyrobene presne na miru do e9x / e87 , zadne rezani, bastleni.. Zesik by to sneslo silnejsi nez ten blaupunkt, ale jak rikam hraje to vic nez obstojne, oproti oem audiu nebe a dudy a vypada to super origo vsechno:) pokud jsi nekde pobliz muzu dat poslechnout - Pribram..
http://www.ahifi.cz/reproduktory-audio- ... 0-bmw.html
Jinak jak mas zapojenej ten monoblok na origo radio? Jedine pes nejake bastl prevodniky jakoby z vystupu na repraky? Tomu jsem se presne chtel vyhnout.. Pak jeste jsou ty hracky od helixu / jl sweep bo jak se tomu nadava, ale to uz je zase dost $$$:) jak rikam, ty wooferiky pod sedackou fakt vcelku staci:)[/quote]
Tak asi nejvýkonnější Prof je od Alpinu, kde bych ho sehnal? O těch audio systémech sem přemýšlel, ale nakonec mě od nich v Ahifi odráželi...ten zesík je slabej no, asi by to na moji sestavu nestačilo...monoblok mám připojený klasicky přes High/Low adaptér http://www.ahifi.cz/acv-30-5000-02.html
Jinak tady je montáž subwooferu, časem jsme dodělávali nový středy ve předních dveřích a zadní ovály do plata. Hraje to pěkně, ale přece jen ty repráky jen Profem nevybudím, tak budu přemýšlet o nějakým dodatečným zesilovači. http://www.ahifi.cz/clanky/detail/monta ... -1-e87.htm
Odpovědět