Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výměna baterie v dálkovém ovládání
-
hurvajs77 píše:Fakt? To je u všech modelů? Zajímavématiz píše:Nabiji se kdyz je zastrceny v "tlame".
Ne to je jen u těchhle nerozebiratelnejch. V těch, co umí bezklíčovej přístup a klíč stačí mít v kapse i při startování se baterie mění
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
proč jí vlastně chceš měnit? já teda klíče neměnim, ale ještě nikdy jsem s tim neměl problémy.. párkrát jsem odemikal i druhym nepoužívanym klíčem a bez problému..
jinak klíč je nabijenej indukčně.. někde jsem čet, že je tam kondesator..
na to bacha.. původně mi to taky bylo divný, u e36 jsem odemikal i na 50m bez problému... u e60 s tim nepočítej.. dvacet metrů je tak nějak maximum.. alespon u mě.. má to i svý výhody.. když odcházíš od auta a hodíš klíče do kapsy, tak se ti nemůže stát že po pár metrech odemkneš..
i když jsem někde i slyšel, že občas na tom dálkáči u e60 něco odchází.. zkus pohledat na netu.. pokud máš ale oba klíče stejný, baterií to asi nebude..
jinak klíč je nabijenej indukčně.. někde jsem čet, že je tam kondesator..
na to bacha.. původně mi to taky bylo divný, u e36 jsem odemikal i na 50m bez problému... u e60 s tim nepočítej.. dvacet metrů je tak nějak maximum.. alespon u mě.. má to i svý výhody.. když odcházíš od auta a hodíš klíče do kapsy, tak se ti nemůže stát že po pár metrech odemkneš..
i když jsem někde i slyšel, že občas na tom dálkáči u e60 něco odchází.. zkus pohledat na netu.. pokud máš ale oba klíče stejný, baterií to asi nebude..
-