Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dá se opravit toto poškození laku??

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
FreeMaroStyle

#1 Příspěvek od FreeMaroStyle »

Chtěl bych se Vás zeptat jestli máte zkušenost s opravou odprýsknutého laku??
Lakýrník mi říkal, že jediná možnost je celý díl znova nalakovat, ale tomu se mi snad ani nechce věřit, že by jiná možnost neexistovala :-/

Co myslíte??
Já bych klidně zkusil to nějak zalomit ten lak do ostré hranky, přetřít štetečkem s horním lakem stejným jako na aute je a pak to brusnou pastou rozleštit nebo cokolik jiného, ale lakovat celý dál se mi opravdu nechce :-/
Přílohy
IMG_0097.JPG
IMG_0097.JPG (158.73 KiB) Zobrazeno 4691 x
serious_dexter

#2 Příspěvek od serious_dexter »

Ač nemám osobní zkušenost, možná bych vyzkoušel Smart repair v A.T.U.
mcconrad

#3 Příspěvek od mcconrad »

Ahoj,
mám podobný problém na předním nárazníku. Asi je to od odlítavajících šutrů, takže mi odpadli sem tam kusy laku, vypadá to jako na té fotce výš ale v menších rozměrech a je to tak rozsypané nepravidelně po nárazníku.
Je na to nějaké řešení to přelíznout tím lakem nebo to bude vypadat hrozně? Celý díl se mi taky nechce lakovat...mám takovou tu zlatou metlu, když to auto umývám tak se mi chce brečet když to vidím :-D
mcconrad

#4 Příspěvek od mcconrad »

mám tu tužku s lakem a barvou, ale to je spíš na drobné opravy...
FreeMaroStyle

#5 Příspěvek od FreeMaroStyle »

No já to nakonec teda přetřel lakem, který jsem koupil v autolacích, zvlášť lak a zvlášť tužidlo, přetřel jsem to štětečkem, celkem se to slilo, ale občas jsou vidět šmouhy po štětci :-/ ale vypadá to určitě líp, jak když tam ten lak není, není to tak vidět :D přeleštil jsem to i brusnou pastou a rotačkou, ale stejně to jde vidět... každopádně je to lepší než na fotce v prvním příspěvku :D ... možná, kdybych to nalil do vzduchové pistole, dobře zamaskoval a přestříknul, tak pak bych to tou brusnou pastou srovnal líp ;)
Maximech

#6 Příspěvek od Maximech »

To ti řekl lakýra dobře. Pokud by ti tohle neřekl, tak to nebude lakýrník, ale jeho imitace.
Vždycky to lze nějak sbastlit. Ve tvém případě bohužel doslova. Tohle je opravdu na lakování celého dílu + rozstřik. Pak to bude vypadat jako nové.. Všechny ostatní pokusy jsou na ho.no..
:wink:
Odpovědět