Chtěl bych se Vás zeptat jestli máte zkušenost s opravou odprýsknutého laku??
Lakýrník mi říkal, že jediná možnost je celý díl znova nalakovat, ale tomu se mi snad ani nechce věřit, že by jiná možnost neexistovala :-/
Co myslíte??
Já bych klidně zkusil to nějak zalomit ten lak do ostré hranky, přetřít štetečkem s horním lakem stejným jako na aute je a pak to brusnou pastou rozleštit nebo cokolik jiného, ale lakovat celý dál se mi opravdu nechce :-/
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dá se opravit toto poškození laku??
-
-
Ahoj,
mám podobný problém na předním nárazníku. Asi je to od odlítavajících šutrů, takže mi odpadli sem tam kusy laku, vypadá to jako na té fotce výš ale v menších rozměrech a je to tak rozsypané nepravidelně po nárazníku.
Je na to nějaké řešení to přelíznout tím lakem nebo to bude vypadat hrozně? Celý díl se mi taky nechce lakovat...mám takovou tu zlatou metlu, když to auto umývám tak se mi chce brečet když to vidím
mám podobný problém na předním nárazníku. Asi je to od odlítavajících šutrů, takže mi odpadli sem tam kusy laku, vypadá to jako na té fotce výš ale v menších rozměrech a je to tak rozsypané nepravidelně po nárazníku.
Je na to nějaké řešení to přelíznout tím lakem nebo to bude vypadat hrozně? Celý díl se mi taky nechce lakovat...mám takovou tu zlatou metlu, když to auto umývám tak se mi chce brečet když to vidím

-
No já to nakonec teda přetřel lakem, který jsem koupil v autolacích, zvlášť lak a zvlášť tužidlo, přetřel jsem to štětečkem, celkem se to slilo, ale občas jsou vidět šmouhy po štětci :-/ ale vypadá to určitě líp, jak když tam ten lak není, není to tak vidět
přeleštil jsem to i brusnou pastou a rotačkou, ale stejně to jde vidět... každopádně je to lepší než na fotce v prvním příspěvku
... možná, kdybych to nalil do vzduchové pistole, dobře zamaskoval a přestříknul, tak pak bych to tou brusnou pastou srovnal líp