Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Turbo zabírá při 2000 ot/min.
Dobrý den pánové. Mám 118D. Při 130tis. mi odešlo turbo. Řešil jsem to novým turbem v neautorizovaným servisu, ale to zabírá až třeba při 2200ot. Teď v zimě zabírá už při 1800ot. Diagnostikou to nastavit nejde. Čistili mi třeba i filtr pevných částic, ale už nevíme kudy kam. Prosím dejte radu. Má cenu orig. servis? Aby tam neměnili jen díly. Díky za radu. Honza
-
- Kontaktovat uživatele:
Zruda píše:Dobrý den pánové. Mám 118D. Při 130tis. mi odešlo turbo. Řešil jsem to novým turbem v neautorizovaným servisu, ale to zabírá až třeba při 2200ot. Teď v zimě zabírá už při 1800ot. Diagnostikou to nastavit nejde. Čistili mi třeba i filtr pevných částic, ale už nevíme kudy kam. Prosím dejte radu. Má cenu orig. servis? Aby tam neměnili jen díly. Díky za radu. Honza
může to způsobovat elektronická regulace, ale jestli se nepletu, u e60 se její chování nastavovat přes diagnostiku nechá, jde o to, jakou diagnostiku člověk použije..
-
-
-
-
Ahoj všem,
přednedávnem jsem nechával zrepasovat turbo, ale auto od té doby jezdí výkonově hůře (zátah turba apod.), mechanik zjistil, že je potřeba vyměnit motorek natáčení lopatek turba, ale co se různě poptával, tak se to dá koupit jen spolu s turbem. Což po nově dělané repasi, se mi zrovna nechce...nevíte, kde by se dal zmiňovaný motorek sehnat?
Jedná se o BMW e87 118d (r. 2006, 90kW)
Díky za každou odpověď
Martin
přednedávnem jsem nechával zrepasovat turbo, ale auto od té doby jezdí výkonově hůře (zátah turba apod.), mechanik zjistil, že je potřeba vyměnit motorek natáčení lopatek turba, ale co se různě poptával, tak se to dá koupit jen spolu s turbem. Což po nově dělané repasi, se mi zrovna nechce...nevíte, kde by se dal zmiňovaný motorek sehnat?
Jedná se o BMW e87 118d (r. 2006, 90kW)
Díky za každou odpověď
Martin