Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

T mobile locator

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
boby06

#1 Příspěvek od boby06 »

zdar.mate nekdo zkusenosti s t-mobile locator sluzbou? Je celkem cenove dostupna tak o ni dumam.
Marek-is

#2 Příspěvek od Marek-is »

mas nakej odkaz?
boby06

#3 Příspěvek od boby06 »

http://www.bluetuning.cz tam to montujou,ale jinak je to normalne sim karta z mobilu zamontovana do auta. je to na strankach t-mobile.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

lepší než nic, ale žádná sláva..... moc bych na to nespoléhal...
boby06

#5 Příspěvek od boby06 »

no jasne.kradezi to nezabrani na to musi mit clovek v aute jiny vychytavky ale zajimalo me jestli to nekdo mate .treba zkusenost s presnosti vyhledani auta. rikaz ze ve meste ti reknou ulici a jinak treba vesnici nebo tak.uz to by pomohlo kdyby clovek hledal
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

boby06 píše:no jasne.kradezi to nezabrani na to musi mit clovek v aute jiny vychytavky ale zajimalo me jestli to nekdo mate .treba zkusenost s presnosti vyhledani auta. rikaz ze ve meste ti reknou ulici a jinak treba vesnici nebo tak.uz to by pomohlo kdyby clovek hledal

kdyz v praci lokalizuju firemni telefony, tak to nic kloudneho nerekne.... tohle je mozna presnejsi, ale nevim proc by to rozlisovali
boby06

#7 Příspěvek od boby06 »

to bude asi stejnej princip.takze myslis ze auto bych podle toho nenasel?
martin33
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od martin33 »

měl jsem to ve Vectře a hledalo to s přesností na 200-500metrů takže nic moc. jedině až Jablotron vyběhne s GPS modulem. Nebo Sherlog :lol: :lol:
jurasis

#9 Příspěvek od jurasis »

Jak vyběhne... 8O

http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... athos.html

http://www.levnealarmy.cz/eshop/pagery-gsm/ts-gps.html

a další... :wink: 8)

Kdo ví o dalších? Právě to taky řeším...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

kydz ti ukradnou auto a mas locator , tak jej stejne nalozi do auta na korbu , kde je to narusene , aby to mobil nevyhledal.....
jurasis

#11 Příspěvek od jurasis »

Asi ne, Řízku. Pokud bude mít telefon (zaplej) signál, tak to polohu nahlásí. Jediná možnost je rušička (kterou už profíci nosí preventivně - si myslím).

Moje úvaha:
1 - špatně se eliminuje zabezpečovací zařízení o kterém nic nevíš...
2 - rušičku jednou odložit musí (jde o to, aby to nebylo dřív, než najde alarm)
3 - nespojoval bych kompletní zabezpečení do jednoho přístroje

Viz druhý odkaz výše, dle mě dobrá věcička. Doporučuju projít návod... (aspoň pro inspiraci...) :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
korek

#12 Příspěvek od korek »

Pokud někdo chcete, za 4.999,- Kč to montuju do auta komplet od T-Mobile tak že to nikdo nenajde a vím, že pokud po krádeži předáte tel. číslo sim karty v autě policii, je povinná toho využít a auto najít, takže pohoda, nebo si vzít basebolku, kamarády :D a walit sám na vlastní pěst :!:
100RM

#13 Příspěvek od 100RM »

jurasis píše:Asi ne, Řízku. Pokud bude mít telefon (zaplej) signál, tak to polohu nahlásí. Jediná možnost je rušička (kterou už profíci nosí preventivně - si myslím).

Moje úvaha:

Viz druhý odkaz výše, dle mě dobrá věcička. Doporučuju projít návod... (aspoň pro inspiraci...) :wink:

A co tak Faradayova klec v navese kamionu ? Neni to az tak uplne rarita ...
7er. True definition of luxury. Yours.
whitelarry23

#14 Příspěvek od whitelarry23 »

100RM píše:
jurasis píše:Asi ne, Řízku. Pokud bude mít telefon (zaplej) signál, tak to polohu nahlásí. Jediná možnost je rušička (kterou už profíci nosí preventivně - si myslím).

Moje úvaha:

A co tak Faradayova klec v navese kamionu ? Neni to az tak uplne
rarita ...

Mobil používá elektromagnetické vlny, zatímco faradayova klec je ochrana před elektrickým proudem, to bys jinak nemoh volat z mobilu zatímco sedíš v autě. Vlny prochází vším co není moc silný, museli by autem zajet např. do podzemní garáže apod., ale operátor stejně zaznamená poslední polohu přístroje.

U drahýho auta je lokalizace přes mobilního operátora sympatická alternativa k satelitnímu vyhledávání, jinak nejlepší zabezpečení je kombinace nějaké fyzické překážky, elektroniky + celulární lokalizace. Takže páka na volant, na pedál, nebo medvěd, k tomu alarm sledující kolísání napětí nebo tajný vypínač a mobil a jestli tohle nestačí tak už jedině zamykat do auta hladovýho rotwajlera na noc, a spát s nabitou kulovnicí pod polštářem :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nejlepší je si auto POJISTIT... kdo to nechápe je blbec a následná krádež vlastního auta ho o tom jen přesvědčí :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
100RM

#16 Příspěvek od 100RM »

Potrebujes trosku poucit co je faradayova klec:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Faradayova_klec

Tudíž uvnitř vodiče nepůsobí žádné elektromagnetické pole nebo elektrické pole.
7er. True definition of luxury. Yours.
Milhaus_

#17 Příspěvek od Milhaus_ »

Hanz píše:nejlepší je si auto POJISTIT... kdo to nechápe je blbec a následná krádež vlastního auta ho o tom jen přesvědčí :wink:

zkousel jsem se zeptat v pojistovne na nasledujici pojistku:
BMW E39 touring, rok 2001, uvedeni do provozu 2001, mechanicke zabezpeceni, odcizeni a zivel, 5% spoluucast - pojistka 15341 Kc rocne (jeste by neco kleslo za bonusy, ale ty jsem zatim nepocital) .. zdalo se mi to nejak hodne kdyz jsem predtim mel komplet pojistku havarijni + odcizeni + zivel na jiny auto se stejnou pojistnou castku za stejnou rocni cenu pojistnyho, tak jsem se zeptal at mi jen pro zajimavost spocita at necha uplne vsechny udaje stejny, jen zmeni auto na Octavii kombi - pojistka 9104 Kc - fakt jsou to zmrdi!!
jen pro srovnani: kamarad z prace si koupil Passat kombi - rok 2004, jinak vsechno stejny (proto jsem se i ptal na tohle v pojistovne abychom meli srovnani ;)) a pojistka ho bude stat 6584 rocne!! a pritom podle statistik ( kdyz zname to - jedina statistika ktere verim je ta, kterou si zfalsuji sam) je VW nejkradenejsi auto v pomeru pocet registrovanych/pocet ukradenych - samozrejme v absolutnim cisle ukradenych aut vede Skoda
dokazal bych jeste pochopit kdybych tam mel i havarijku, protoze dily na BMW by mohly byt drazsi (coz realne neni pravda - a fakt vim o cem mluvim, mel jsem predtim 306ku Pazouta, Fobii a Ochcafku), ale aby to bylo o vic nez polovinu drazsi jen proto ze to je BMW je podle me od pojistovny fakt nenazranost...
randomf

#18 Příspěvek od randomf »

Hm... to je jeste dobry. Me vychazi pojistka na 1994 e36 cabrio mezi 12 - 20 000 dle pojistovny. Povinne je included, to ted platim cca 4500 u Kooperativy. Nemate nekdo dobry tip?
adam

#19 Příspěvek od adam »

Doporucuju projit co nejvic pojistoven a nechat si to vsude spocitat. Rozdil na mem aute je az 7 tisic za rok (povinne + odcizeni + zivel). A taky jsem se presvedcil o tom, ze castce kterou me vypocitaji uverim az kdyz ji uvidim na smlouve.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od pazda »

whitelarry23 píše:...ak už jedině zamykat do auta hladovýho rotwajlera na noc, a spát s nabitou kulovnicí pod polštářem :)
by ti vozral kozeny sedacky :lol:
Odpovědět