Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nevim jestli je tohle spravna sekce...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem jel asi ve 20:30 v Praze od Ladvi na Prosek pres velkej kruhak delenej X semaforama. Jsem presvedcen, ze jsem do nej najel na zelenou - bezprostredne za mnou jelo auto, kdyz se to stalo a objelo me druhym pruhem. A ted co se stalo... Jsou tam dva pruhy, vjizdim na zelenou (proboha mam ted schizu jestli jsem to neprehledl a nejel na cervenou, ale verim, ze ne!) a jsem v pravem pruhu. Uz jsem za svetly, kdyz se tam zleva vriti Celica (musel prehlednout svetla - jsou tam v tom jeho smeru dvoje rychle po sobe) a ja si nejdriv vubec neuvedomuju, ze tam nema asi byt, protoze je tam ten druhy pruh. Protoze ale jel moc rychle, aby tu zatacku zvladnul a je videt, ze vjede az do meho pruhu, tak jsem to zahamtnul a ta Celica si o muj pravy roh predniho narazniku paradne obtahla cely bok... Stojim, civim, Celica jede uplne v klidu dal! Byla to otazka asi dvou vterin a objizdi me auto co jede z meho smeru. Tak se vydam za Celicou a az asi po 200 metrech kdyz se dostanu vedle nej (na svetlech kde ma cervenou a stoji pred nim bus) najizdi na chodnik. Ja najedu za nej a typ je furt v aute. Docela jsem mel strach co to bude v ty Toyote zac. Byla to nova, stribrna Celica na hlinach. Jdu k autu a z nej vyleze chlap 50-60, svrastelej, opalenej xicht jak kopac, tahly z nej cigara az nezdrave, no proste jak stamgast ze ctvrty cenovy. Vubec neresil co ma s autem. Jen mu rikam ze mi tam vjel na cervenou. On ze ne, ze urcite na zelenou. A hned ze nejsou svedci... Podivam se na svuj autak a vidim, ze bude potreba opravdu jen novej naraznik. On porad, ze jel na zelenou a ze ted uz se neda nic delat a co jako chci delat ja. Napisete, ze jsem debil, ale ja jsem mel dnes fakt tezkej den a cumel jsem na nej jak puk. Venku zima, cekat na policajty se mi nechtelo a ten chlap se mi vubec nelibil. Rekl, ze to preparkovava mladymu a ze si teda vydelal. Nevim jak moc to mel promackly ale slic me po cele delce. Chlast z nej netahl a vypadal jak bezdak. Ani jsem si neopsal znacku a jel jsem pryc. On proste to co ma s autem resil az kdyz jsem ho zastavil a primel vystoupit! Ja jsem byl z cely situace vazne jak oparenej a navic uz asi mesic jezdim bez ruceni, protoze jsem idiot a neudelal jsem si cas na to zaridit si novy a jeste ty vanoce do toho... Proste jsem si rekl, ze dneska uz nechci nic a hlavne ne cekat v mrazu na policajty. On prakticky celym hovorem jen smeroval k tomu aby jel pryc. Tak jsem rekl ze asi pojedu a on bez hnuti brvou naskocil a jel. Ta krizovatka kde se to stalo je snimana kamerou a ja ted mam schizy jestli to nebude mit nejakou dohru a jestli jsem do prdele fakt nejel na cerveneou. Ale sakra to by snad ten chlap vic vyvadel ne? I ja mel ve svym smeru dvoje svetla rychle za sebou, ale byl jsem na hlavni, ty moje svetla maji zelenou mnohem dil nez ty jeho a hned za mnou jela oktavka, kterou jsem pak jeste znova predjizdel kdyz jsem za nim jel... Navic na ty ulici co jsem jel jsou svetla snad kazdejch sto metru a ja jsem na asi trech predtim stavel a cekal na zelenou. Mam fakt divny krece u zaludku aby se mi ten dedek nejak straslive neprodrazil. A co ta kamera. Hlida jestli se tam jezdi na cervenou? To prej nehlidaji zdaleka vsechny co jsou ruzne instalovany. Kdyby tam nebyla je to tvrzeni proti tvrzeni s tou cervenou kdyz svedci nejsou, ale tady nejaka blba kamera je a me to znervoznuje cely... Jestli nebyl ozralej jakoze podle me nebyl tak by se snad za tu svoji zelenou vic prel ne? Ale ze nejsou svedci byla jeho druha veta hned po :Ja jsem mel urcite zelenou".
A i kdyby ta kamera nebyla od tech cervenych tak na ni nekdo vidi jak se dve auta drou o sebe ne? Sice jsem pak za nim musel jet daleko z dosahu vsech kamer ale co ja vim kurva...

-
- Kontaktovat uživatele:
No pokial nemas zaplatene rucenie, tak sa na to vykasli a zi dal poklidnym zivotem. Keby dosli policajti a zistili ze nemas poistku, tak je jedno kto by bol vinnik, ale za nezaplatenu poistku by si si krasne vydelal. Suma za naraznik je oproti pokute za nezaplatene rucenie celkom pakatel 

7er. True definition of luxury. Yours.
-
1) Okamžitě si sjednej povinný ručení, nechápu jak můžeš s klidnym svědomim vlézt za volant bez ručení, hrozí za to pokuta tušim 20000Kč a když sejmeš nějakýho papaláše v mercedesu tak se nedoplatíš. Online si ho sjednáš během 5ti minut a všechno ostatní proběhne poštou, takže nemusíš nikam chodit, maximálně jednou na poštu až budeš odesílat podepsaný smlouvy.
2) Ten chlápek byl imo nalitej, i když z něj alkohol netáhnul a nebo neměl zaplacený taky povinný ručení, protože takhle přesně byses musel chovat ty, kdybys někoho sejmul
2) Ten chlápek byl imo nalitej, i když z něj alkohol netáhnul a nebo neměl zaplacený taky povinný ručení, protože takhle přesně byses musel chovat ty, kdybys někoho sejmul
-
- Kontaktovat uživatele:
Ruceni jdu dneska koupit do triglavu... Jsem debil, ze jsem to takhle odkladal. Jezdim bez toho asi tri nedele - byl jsem v cizine, pak jsem jezdil sluzebakem - proste ukazkovy lempl. Vim, ze to dneska zvladne i opice, ale prave tyhle jednoduchy veci clovek porad odklada... Ten chlap absolutne fizly nechtel. Nevim jestli to ukradl nebo nemel papiry nebo byl zlitej, ale jestli to je jeho synka jak tvrdil, tak snad na novou Celicu ma synek havarijku... Ja jen doufam, ze to nebude mit nejakou straslivou, odlezelou dohru...
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja pri svoji smule prave okamzite chytam schizy... Ja nevim. pripadal mi jako kombinace zfetovanyho, ozralyho a retardovanyho... A kdyby nemel tu cervenou na tech dalsich svetlech a nestal tam uz bus a kdybych za nim nejel, tak zmizel v dali. Pockam po Vanocich a napisu si tu o novy predni naraznik holt... Mam docela slusny zazitky s policii a kriminalkou a nechci dalsi... 

-
- Kontaktovat uživatele:
ZapBranigan píše:No asi to ode me neni pekne, ale me to fakt jakozto pojistnika nezajima.
Tiez som u Triglavu. O problemoch som sa dozvedel az nedavno ... ale menit asi nebudem, este uvidim. Ako poistnika ma to tiez v podstate nezaujima, aj ked je to svinstvo ...
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
A já ho naboural a pojišťovna mi to zaplatila do 5 dnů
ne to ne ,ale s českou máme v rodině dobré zkušenosti, heh ale to bude asi tím,že byla klika na ty co nás nabourávali. Já naštěstí zatim nezavinil nic,ale už ze slušnosti jsem dal českou. Direct co jsem slyšel tak reklama super,ale pak to s těma 20% neni až tak doslovný...