Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nevim jestli je tohle spravna sekce...

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
martin33
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od martin33 »

bud v klidu já tam u té křižovatky bydlím a je fakt na červenou takže jestli si jel na červenou tak se to dozvíš. Každý týden z ní stahují data. Každopádně ručení zaplat :lol: :lol:
jurasis

#22 Příspěvek od jurasis »

martin33 píše:bud v klidu já tam u té křižovatky bydlím a je fakt na červenou takže jestli si jel na červenou tak se to dozvíš. Každý týden z ní stahují data. Každopádně ručení zaplat :lol: :lol:

A i kdyby, v nejhorším následuje: "odmítám vypovídat" ( v českém překladu: přece se sám nenabonzuju, vole...) a tečka. :wink: :lol: 8)

A mimochodem, pojištění (obecně), je druhý největší legální podvod v tomto státě... Hned po Sazce... Na likvidátory (potažmo pojišťovny) bych poslal ČOIku... :mad:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
mano

#23 Příspěvek od mano »

Bez povinneho ruceni se da krasne jezdit ale musis mit papiry od zruseneho pojisteni, ktere ma vetsinou platnost podle toho na jak dlouho uzavres smlouvu tzn.platnost do XX.XX tohle staci ukazovat policii pri beznych kontrolach a kdyz budes mit stesti jako ja tak na dalnici me zramoval hungaria camion pustil to do me ze zadu na stesti e30 touring ale total !!!
Byla to fakt rana ale i tak jsem s klidnym svedomim vyndal papiry od zruseneho ruceni protoze nejsem vinik nehody!!
Ve finale zaplacena cela e30 ktera byla na odpis.
Ale dnes uz povinne ruceni platim takhle jsem to delal kdyz jsem chdil do skoly :D :D
prase007

#24 Příspěvek od prase007 »

No, ale kdybys viník byl, tak dosmrti platíš kamion + náklad dozajista pravejch norkovejch kožešin z číny za 50 milionů, který bohužel všechny shořely. ..
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od BMWPower »

Dobrá je i ČSOB. jinak to neřeš. Paka u nás na silnicích potkávám denně. já bych mu dal asi osobně na kokos ale z žádné dohry strach neměj. Policajti nebudou rozjíždět vyšetřování kvůli nějakýmu štréchanci na křižovatce. Hoď se do klidu a užívej svátky. Jinak já jezdil bez pojistky 3 měsíce-tak máš ještě co dohánět :D . Jak říkám pusť to z hlavy - a i kdyby se to řešilo tak je to tvrzení proti tvrzení, žádní potencionální svědci, kamery většinou fungují ale nenahrávaj na žádné záznamové médium...takže se zbytečně plašíš...Jinak hezký svátky a ser na to-zbytečně se stresuješ...
Fugo

#26 Příspěvek od Fugo »

mano píše:Bez povinneho ruceni se da krasne jezdit ale musis mit papiry od zruseneho pojisteni, ktere ma vetsinou platnost podle toho na jak dlouho uzavres smlouvu tzn.platnost do XX.XX tohle staci ukazovat policii pri beznych kontrolach a kdyz budes mit stesti jako ja tak na dalnici me zramoval hungaria camion pustil to do me ze zadu na stesti e30 touring ale total !!!
Byla to fakt rana ale i tak jsem s klidnym svedomim vyndal papiry od zruseneho ruceni protoze nejsem vinik nehody!!
Ve finale zaplacena cela e30 ktera byla na odpis.
Ale dnes uz povinne ruceni platim takhle jsem to delal kdyz jsem chdil do skoly :D :D

Bez pojistky jezdit je blbost. A vůbec to co je napsaný výše, já jezdím jen cca květen-říjen. Pojistku jsem měl u český vždy od května do října ale nedával jsem značky do depozitu, auto stálo na mém pozemku, dělal jsem tohle cca 5let, ušetřil jsem cca 6tis kč ročně, no a letos na podzim mě přišla od úřadu pokuta tuším 2 nebo 3 tis za to že auto nebylo pojištěno a značky nebyly v depozitu. I tak se to vyplatilo, ale jezdit bez toho bych si nelajs.
mano

#27 Příspěvek od mano »

To co je napsane vyse zadna blbost neni tak to funguje !!!
To ze tobe prisla pokuta je libo se jenom smat!!!!
Nic podobneho ja ani nikdo z kamosu neznal jelikoz nemeli pojisteni u cesky !!!! :D :D :D
T613
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od T613 »

mano píše:To co je napsane vyse zadna blbost neni tak to funguje !!!
To ze tobe prisla pokuta je libo se jenom smat!!!!
Nic podobneho ja ani nikdo z kamosu neznal jelikoz nemeli pojisteni u cesky !!!! :D :D :D

je to nesmysl ... kdyz te nekdo zbori a nemas pojistku tak nic nemuzes dostat, kdyz ji neplatis tak trva 2 mesice nez ti ji pojitovna sama zrusi pro neplaceni coz je asi tvuj pripad nehody ... a nejake reci "kaaaamosu" zname

a to ze Fugovi dosla pokuta nema s pojistovnou tou nebo onou nic spolecneho, o to se stara magistrat ktery tohle filtruje a proste mel smulu ze ho vybrali ;-)
Fugo

#29 Příspěvek od Fugo »

já mám pocit že to přišlo s tou společnou databází, kde to potom vyleze, jelikož tam jsou auta registrovaná v čr a potom registrovaná u pojištoven a potom z toho leze co je v čr registrovaný a není pojištěný, takže myslím že ti to časem přijde taky :) , protože já nebyl sám komu to přišlo. A ber to tak pokud nemáš na pojistku tak to je jak kdybys neměl na benzin a prostě nejezdíš. Znám taky pár lidí kteří by na to měli to zaplatit a taky jezdí bez pojistky již několik let , jistě znáte Modré VW Corrado VR6 z LBC co jezdí po srazech že? Myslet si že já nemůžu nabourat a nějakou škodu způsobit je nesmysl.
T613
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od T613 »

ono je ted propojene "vsechno se vsim" ale konkretni pokutu ti uz nemuze dat kazdy ... kazdopadne ja davam znacky do depozitu protoze me ta stovka nezabije a cesta uz vubec ne kdyz si tam jeste pokecam se znamyma ... ted uz je (myslim CPP) pojistovna ktera ti takzvane zmrazi pojistku a znacky nikam davat nemusis ani neplatis ... samozrejme nesmis jezdit a auto musi byt na soukromem pozemku

kdyz jezdis bez pojistky a nekdo te zbori tak je to pojistna udalost jako kazda jina a resi se at uz jsi vinik nebo poskozeny
Biadge

#31 Příspěvek od Biadge »

no v tomhle mam v celku jasno ale kdyz mas propadly STK a nabouras nebo te nekdo naboura co se pak deje?
Fugo

#32 Příspěvek od Fugo »

v tom případě platíš ty, protože vozidlo není způsobilé k provozu tudíž dá od toho pojištovna ruce pryč, je to ve smlouvě.
Biadge

#33 Příspěvek od Biadge »

i kdyz treba jedu na zelenou a opilej zfetovanej chlap co to ukradl do me napali na cervenou? :D
T613
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od T613 »

to nikoho nazajima, ty se timto proste ucastnis pojistne udalsoti a kdyz jaksi mas uzavrenou smlouvu ale jedes v aute ktere nema na ceste co delat tak mas smulu, v tom lepsim pripade nebudes platit pokutu taky, to ze nic nedostanes je jasne
Danny Moderátor
Moderátor

#35 Příspěvek od Danny Moderátor »

měl jsem staryho formana koncem května mi zaniklo pojišjení a novy jsem neuzavřel s tim že ho prodám. Prodal jsem ho v září a v listopadu mi magistrát napařil pokutu 1500 za to že jsem podle zákona nedal do 14 dnů značky na depozit když mi to pojištění zkončilo TAK NA TO VELKÝ BACHA souvisí to s registrem který vede kancelář pojistitelů která pak bonzuje nepojištěná auta na úřady ty to pak porovnají s evidencí a jestli auto není na depozitu tak pokutička samozřejmě podle doby jakou tento stav trvá
James
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od James »

Poradte kluci, dá se nějak bránit proti falešnejm dobírkám?? Vždycy si chi něco od někoho objednat,ale řikám si co když to bude hajzl:) Nemyslim tady na foru,ale celkově na netu...

MOD: konec OT, pojistky a dobirky si reste v inych, spravnych sekcich. Dik.
Odpovědět