Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi auto svine

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Dee1032 »

Jediná ochrana proti zlodějům je hlídaný parkoviště! :cry: Jinak oni si už troufnou na všechno
Fugo

#22 Příspěvek od Fugo »

Chlapi nedivte se ale e32 a jistě i e34 mají origo špatně udělaný alarm, protože ho lze vypnout tím že se odemkne auto vylomením zámku. Lze to eliminovat odštípnutím kabelu který vede k zámku ale také se zároveň zlikviduje funkce centrálu při odemknutí klíčem, ale při použití DO vše funguje jak má. Už jsem tohle řešil u sebe protože alarm skutečně není schopen rozlišit zda se zámek otevřel klíčem či lamákem. Doporučuji vyzkoušet u všech vozů s alarmem (origo), zaalarmovat a až bude alarm aktivní tak odemknout dveře a otevřít, jak to nezačne řvát je zle a začít to řešit.

PS. Ať se najde.
Boriss23

#23 Příspěvek od Boriss23 »

Kvidas píše:Preju at se najde. Hlavne brzdy... a i s tim zmrdem. Pak bych s nim chtel byt aspon 2minuty osamote :evil:

Tak me by 2 minuty nestacily......Peji at se najde a je v poradku.
DAVe_1

#24 Příspěvek od DAVe_1 »

teda koukam uplna krasavice :( fakt moc pekny! At se najde!!! drzim palec :!:
bacero

#25 Příspěvek od bacero »

Tak to naštve. Znám to a naštvanej jsem doteď. Před rokem mi ukradli půl roku starou A4. Byl jsem ale pojištěnej u český, za 65 ročně, tak jsem čekal, že to zaplatí do 5 dnů. Ale abych nekecal, dodnes se s nima dohaduju a je to síla. Nejdřív, že auto neexistuje, pak že má pozměněný vin a nakonec, že je v evidenci odcizených vozidel EU. No super a že mi teda nic nedaj. Tak jsem koupil BMW a pojištěný ho nemám a když se ztratí, tak už na to kašlu a zakoupím nějakýho libovýho Megana
Tashiro

#26 Příspěvek od Tashiro »

Přeju at se najde, také mám za sebou pokus o ukradení mého Mazla. Sou to hajzlové.
e36power

#27 Příspěvek od e36power »

Jednu pětku ze sedadlama v kůži videl kamarád s uraženym motorem v Hostivicich u Prahy.. Akorad uz mi nerekl o jakou barvu slo. Bylo to myslim den pred silvestrem..
jacob
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od jacob »

Vyschlá kapsa po Vánocích, se dalo čekat. Ale abych pravdu řekl, taky by mně nenapado, že někdo bude chtít krást starší auto, to abych si jej taky zaopatřil lepším zabezpečením, ikdyž nebydlim v Praze, ale nechtěl bych se tohle zažít :(
Tashiro

#29 Příspěvek od Tashiro »

jacob píše:Vyschlá kapsa po Vánocích, se dalo čekat. Ale abych pravdu řekl, taky by mně nenapado, že někdo bude chtít krást starší auto, to abych si jej taky zaopatřil lepším zabezpečením, ikdyž nebydlim v Praze, ale nechtěl bych se tohle zažít :(

tyhle báva se kradou právě nejvíc. Starší, s vyším obsahem, mě se taky pokusili. A nejsem sám, i policajti mi to říkali, že se kradou nejvíc. Odpojil jsem zámky a na volantu je páka. Zatím OK. Do auta jde jen přes DO, nebo cihlou :roll:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Slavisimo »

jacob píše:Vyschlá kapsa po Vánocích, se dalo čekat. Ale abych pravdu řekl, taky by mně nenapado, že někdo bude chtít krást starší auto, to abych si jej taky zaopatřil lepším zabezpečením, ikdyž nebydlim v Praze, ale nechtěl bych se tohle zažít :(
Tyhle aute nemaj zadne uzasny zabezpeceni...Nesmime se divit
jacob
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od jacob »

Tashiro píše:

tyhle báva se kradou právě nejvíc. Starší, s vyším obsahem, mě se taky pokusili. A nejsem sám, i policajti mi to říkali, že se kradou nejvíc. Odpojil jsem zámky a na volantu je páka. Zatím OK. Do auta jde jen přes DO, nebo cihlou :roll:

to je docela hustý. Já naštěstí bydlim v rodinnym domku, ale takhle v praze parkuju často před prací, nebo někdy v podzemních garáží v carrefouru. Auto mám ještě nepojištěný proti kráděži. No tak je načase něco dělat, jestli to jede nejvíc u těchto aut, ikdyž tomu moc dobře nerozumim, proč zrovna starší vyšší obsahy, vždyt tyhle auta chce málokdo.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Slavisimo »

jacob píše:
Tashiro píše:

to je docela hustý. Já naštěstí bydlim v rodinnym domku, ale takhle v praze parkuju často před prací, nebo někdy v podzemních garáží v carrefouru. Auto mám ještě nepojištěný proti kráděži. No tak je načase něco dělat, jestli to jede nejvíc u těchto aut, ikdyž tomu moc dobře nerozumim, proč zrovna starší vyšší obsahy, vždyt tyhle auta chce málokdo.
Vyssi treba 3.5 4.0 :D
Tashiro

#33 Příspěvek od Tashiro »

jacob píše:
Tashiro píše:

Trubky se většinou povozí... a pak ho najdeš v pangejtu, nebo na vrakárně. Sám sem byl svědkem rozhovoru prodejce na vrakáči, jak dohaduje krádež. Hajzl jeden . Vrakoviště na harfě a ještě má 3x větší ceny než nové origo díly. :roll:
Tashiro

#34 Příspěvek od Tashiro »

Slavisimo píše:
jacob píše:
Tashiro píše:[quote="jacob"]Vyschlá kapsa po Vánocích, se dalo čekat. Ale abych pravdu řekl, taky by mně nenapado, že někdo bude chtít krást starší auto, to abych si jej taky zaopatřil lepším zabezpečením, ikdyž nebydlim v Praze, ale nechtěl bych se tohle zažít :(

Vyssi treba 3.5 4.0 :D[/quote]

sem si moh myslet že se někdo ozve :D :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#35 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

pojistka JEN proti krádeži stojí vetšinou pakatel, stačí si auto pojistit na rozumnou cenu a není třeba 5x v noci vstávat k oknu a spát propocenej hrůzou z chátry... jako jestli někdo s autem v hodnotě např. 150tis není ochotnej dát "navíc" 5-10tis a přijde o těch 150tis, může si pak nechat udělat kalendář s fotkama prázdnýho parkoviště a (nejen jeden) celej rok si ten feeling užívat... vím o čem mluvím, proto auto=pojistka proti krádeži=klid v duši :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
jacob
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od jacob »

to je docela husty, jestli se tyhle auta kradou jen pro svezení. To mi řekněte kde to žijem. Jeden člověk pro to auto dejchá, hejčká si ho, miluje ho, a pak jeden den se v tom sveze idiot, roseká to a vám se z toho pěkně zapotěj kapsy. To je jak zlej sen. Kdyby to někdo vykrádal z tísnivé fin. situace, tak kroutim hlavou jen nad neschopností a demencí toho člověka, ale krást auto pro svezení, už nemá s demencí nic společnýho.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Panaque »

Hanz píše:pojistka JEN proti krádeži stojí vetšinou pakatel, stačí si auto pojistit na rozumnou cenu a není třeba 5x v noci vstávat k oknu a spát propocenej hrůzou z chátry... jako jestli někdo s autem v hodnotě např. 150tis není ochotnej dát "navíc" 5-10tis a přijde o těch 150tis, může si pak nechat udělat kalendář s fotkama prázdnýho parkoviště a (nejen jeden) celej rok si ten feeling užívat... vím o čem mluvím, proto auto=pojistka proti krádeži=klid v duši :wink:

Auto mám samo pojištěný proti krádeži také, ale neříkej mi, že by tě nezabolelo přijít o něj!

Přeci jen znáš pomalu každý milimetr a jsi s tím vozem skoro jedno tělo!!!

K čemu mi je, že mi to někdo proplatí, když to samé auto už nikdy mít nebudu!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od patras Čestný člen »

presunuto do sekce kradeze a podvody !
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
ARMAN

#39 Příspěvek od ARMAN »

doufam že se auto najde, je to krasavec podle fota. držim palce ;)

ot:
koukam že jsou jsou tu spravne bmw pacienti :D čim vis se o to auto třesete(nebo cokoli jineho) tim větši šance že vam ho vykradou/poškrabou/ukradnou. je to jen auto, sice mame k nim určity a občas až uchylny vztah ale tak to je. pro klid v duši jsem si nechal udělat tajny spinač a nebojim se ho nechat absolutně kdekoli, nezavřene dveře nebo kufr je klasika :oops: :lol: jediny koho se bojim jsou policajti že mi ho odtahnou když často stojim blbě 8)
Maxiczech

#40 Příspěvek od Maxiczech »

Tohle je nehoráznost! :evil: Držím palce, aby se našlo v pořádku. Je to fakt mazel. :oops:
Možná bude problém v zabezpečení těchto modelů, ale o hodně větší problém je práce Policie Č.R. :x
Dovolím si hodnotit.. naprostá katastrofa! Mám vlastní zkušenost a jsou to věci fakt na článek do časáku nebo na reportáž do TV. :o
Bohužel je to práce politiků. Těm bych nakopal zadky. :x Všem do jednoho. Bezpečnost v Č.R. je naprosto zoufalá.
Tihle týpci, co se živí krádeží čehokoli, zkrátka nemusejí mít strach. :evil:
pokud někdo ukradne auto, polišové ho za rohem chytí a do pár hodin je zase na svobodě, protože mu neprokázali úmysl.. :x
To je do nebe volající..
Ať se potom nikdo nediví, že si majitelé vozů berou zákon do svých rukou.
Já osobně někoho chytit, jak mi leze do auta, tak ho na místě dokopu a domlátím pálkou, protože je mi známo, že volat Polici je úplně na hovno. :onfire:
Pak si to s klidnou duší velice rád odsedím.. 8)
Odpovědět