Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kam "smažky" prodávají náš majetek...?
Zdravim, už je tomu nějaký pátek co mi nějaká smažka šlohla BMW, bohužel i se spoustou mých věcí, jako kožená bunda, spacáky, rádio a pod... Zatím jsem nic z toho neobjevil, ale stále doufám, že někde najdu v bazaru prodávat mé autorádio, ke kterému mi zbyl jen panel a záručák. Auto jsem naštěstí našel dřív, než ho stačily prodat, rozebrat, nebo rozmlátit. Tak mě napadlo, jestli nemáte někdo zkušenost s nálezem takových věcí někde po bazarech, třeba se ukáže, že mají v oblibě jen pár míst, kde od nich kradené zboží vykupují. Myslím tím hlavně Prahu. Třeba najde více nasraných majitelů a fandů BMW alespoň část odcizených věcí...
v Praze, ul. Záhřebská je u Francouzský jeden prima bazar, s jedním prima majitelem, kterej, když mi vykradli garáž, tvrdil, že takové a takové věci nekoupil a kradený věci nekupuje a dal to na prodejnu až za 3 dny. Tak jsem mu to nechal policajtama sebrat - byl to jen zlomek toho co mi vzali.. Za týden vyndal další věci. Tak jsem mu je nechal taky sebrat.. Už je to asi rok a půl a nedávno jsem tam objevil další moje věci.. A jaká náhoda všechno legálně koupenou na kradenou občanku..
Prostě poctivej živnostník.. až ho někde potkám tak mu moje pálka - sama od sebe (protože já nic já muzikant) zruší zubní kartu.. Jinak pak doporučuju burzu na Kolbence každou sobotu a neděli.. Znám několik lidí co si tam koupili zpátky svoje věci..
Prostě poctivej živnostník.. až ho někde potkám tak mu moje pálka - sama od sebe (protože já nic já muzikant) zruší zubní kartu.. Jinak pak doporučuju burzu na Kolbence každou sobotu a neděli.. Znám několik lidí co si tam koupili zpátky svoje věci..
U nás se rozmáhají zastavárny, kterejm velej čmoudíci, takže se ukradený věci, díky provázanosti v jejich komunitě, můžou prodávat úplně na druhým konci republiky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Vlasta píše:U nás se rozmáhají zastavárny, kterejm velej čmoudíci, takže se ukradený věci, díky provázanosti v jejich komunitě, můžou prodávat úplně na druhým konci republiky.
Presne tak. Za prve to cikory prodavaji klidne na druhym konci republiky a za druhe jsou to stejne oni, kdo si necha varit a pak rovnou prodava peri, takze smazky nemusi ty veci prodavat za penize, ale rovnou menit za piko.
-
- Kontaktovat uživatele:
ZapBranigan píše:Vlasta píše:U nás se rozmáhají zastavárny, kterejm velej čmoudíci, takže se ukradený věci, díky provázanosti v jejich komunitě, můžou prodávat úplně na druhým konci republiky.
Presne tak. Za prve to cikory prodavaji klidne na druhym konci republiky a za druhe jsou to stejne oni, kdo si necha varit a pak rovnou prodava peri, takze smazky nemusi ty veci prodavat za penize, ale rovnou menit za piko.
JJ je to jedna horsi sv*ne nez druha,chce se me z toho

petr_k píše:Ale pravdou je, že BMW se poslední dobou a hlavně v Praze ztrácí čím dám víc, takže to přeci nějaký důvod musí mít, co se děje s těmi auty? Kam to vozí? Kdo jim to vykupuje? Vrakoviště jsou už tak dost plný a nemyslim si, že E34, E30 a i E36 by byla zajímavá pro vrakoviště.
A všiml sis, jak se poslední dobou rozrostl počet BMW na našich silnicích...většinou staré šunky z Německa...a staré šunky potřebujou spoustu náhradních dílů...spousta náhradních dílů na BMW je pěkně drahých, proto se kupuje spousta dílů na BMW startších...a spousta starších BMW dílu je na starších BMW, kterých je kolem nás čím dál tím větší spousta...
Podle mě z toho plyne jasný důvod, proč mají dlouhoprstí tak velký zájem právě o BMW (krom toho, že např. E36 do r.v.96 jdou ukrást šroubovákem...)

JIP píše:petr_k píše:Ale pravdou je, že BMW se poslední dobou a hlavně v Praze ztrácí čím dám víc, takže to přeci nějaký důvod musí mít, co se děje s těmi auty? Kam to vozí? Kdo jim to vykupuje? Vrakoviště jsou už tak dost plný a nemyslim si, že E34, E30 a i E36 by byla zajímavá pro vrakoviště.
A všiml sis, jak se poslední dobou rozrostl počet BMW na našich silnicích...většinou staré šunky z Německa...a staré šunky potřebujou spoustu náhradních dílů...spousta náhradních dílů na BMW je pěkně drahých, proto se kupuje spousta dílů na BMW startších...a spousta starších BMW dílu je na starších BMW, kterých je kolem nás čím dál tím větší spousta...
Podle mě z toho plyne jasný důvod, proč mají dlouhoprstí tak velký zájem právě o BMW (krom toho, že např. E36 do r.v.96 jdou ukrást šroubovákem...)![]()
No smutný je, že nejenom E36... , přitom ale mě nepřipadá, že by to vozili na vrakoviště, často slýchám a čtu, že si nechají vyměnit zámky a přiznejme si, komu kdy policie kontrolovala VIN?? Já jezdím v BMW 7 let a za tu dobu si pamatuji jen jednou a to ještě na vesnici místní, kteří doslova prudily a měli "chytrý" narážky, v Praze nikdy.
-
Mě zrovna nedávno stavěl u mnichova Simir & spol. na dálnici a lezli mi tam pomalu i pod auto, aby všechno zkontrolovali. U nás se maj hoši ještě co učit, jezdit tady s kradenym autem jak vidno neni vůbec žádný riziko a problém a to co se jim podaří chytit je jen špička ledovce, když má ten zloděj opravdu velkou smůlu.
Modestyna píše:známej říkal, že ho s e34 stavěli a právě, že se jako ptal proč a oni mu říkali, že prej se pětky používaj často na vloupačky, že prej je to těžký a výkonný auto. tak nevím...![]()
mě za měsíc v báwu stavěli už 2x na běžnou kontrolu, což se mi s jiným autem nestalo za x let...
To je pravda, taky mě často stavějí, ptal jsem se a řekli, že se teď po Praze starší BMW hodně kradou, ale koukli se na OTP, kde nejsem ani vedený jako majitel, to mu stačilo k tomu, aby se ujistil že můžu jet dál

Měl jsem pocit, že kdybych měl jakékoliv báwko tak se s jedním OTP můžu vesele po ČR prohánět...
-
- Kontaktovat uživatele:
Elvis69 píše:mě vinko kontrolovali jen dvakrát a to jezdim hodně a hodně a už mě stavěli, že na to moje matematika nestačí, je to smutný, ta jejich laksnost. Podle mě, je nejlepší, opravdu si vyhrát se zabespečením a investovat do gps modulů a člověk má klid a tyto věci jsou pak přenosné do dalšího.
Mě za 10 let, co jezdím se vším možným kontrolovali akorád číslo rámu na mém asi měsíc starém kole.