Taky něco přispěju na opravu. Pohled na auto je -> Hlavně že se našlo, sobě za vinu to nedavej že to dopadlo jak dopadlo, nikdy neviš co se mohlo stat kdybys z auta vylez
ja teda nevim, ale s tim transparentnim uctem to je podle me uplne zbytecnej voser stejne tak to tahat prez klub... me osobne je jedno jestli si za to petikilo koupis levou nebo pravou mrizku, das ji klempirovi nebo si za ni dojdes na ozdravnou veceri... ja to vidim jako pomoc bliznimu svemu, bid malou ale v tom mnozstvi lidi uz to nejakou kacku da..
myslim ze te nikdo nebode podezrivat z toho, ze si za ty prachy koupis chlast, defky nebo fet
hlavne prosimte nepropadej panice a depresi, auto je, to je zaklad,opravit jde vsechno a zvlast kdyz budou chechtaky...
kluci.. spousta lidi mi pise na icq, jeden clen dokonce udelal gesto, se kterym jsem se jeste nevyrovnal a ani nevim, jak mu vyslovit dik nebo cokoliv jinyho.. chcete ucet a zaznivaji hlasky, ze urazim, pokud neprijmu, coz bych po tom vsem moc nerad..
..mam ucet, ktery jsem pouzil defakto jen jednou, a to pri brigade, kdy penize nedavali na ruku.. nyni je tam par usmudlanych stovek a nemam k nemu ani funkcni kreditni kartu.. proste jej nepouzivam..
.. timto tedy mistoprisazne slibuji, ze se jej budu snazit co nejvice ztransparentnit, na castku nebudu sahat dokud pro to nebude duvod v ramci znovuzrozeni petky at uz to bude tato, nebo stavba nove (a tim padem jeste lepsi)..
cislo je 35 - 718 623 0227 / 0100
prosim, neposilejte velke castky, ja totiz nevim, jestli bych to unesl.. ja jsem dojat z cele te podpory a soucitu a stovka od kazdeho bude fungovat uplne stejne jako tisicovka.. jsem student, takze mne rodice o hladu nenechaji, ale tenhle krasnej konicek ted pujde chvili stranou nejen kvuli penizkum, ale i kvuli ty hromade prace, ktera me tak jako tak ceka..
Viděli jsme se na chvíli na Bigu 07 a člověk málokdy potká někoho s takovou láskou ke svému autu. Při čtení tohohle threadu mi až natahovalo a skoro jsem měl slzy v očích. Držím Ti palce!
sakra kamo ... tak jsem to cely prelouskal az sem a nevim co na to rict .. je to strasny ale myslim ze jsi udelal dobre ze jsi to vzal do svych vlastnich rukou .. doufam ze toho zmrda chyti ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
mrzí mě,že jsem tam včera neměl jak pomoci,aspoň třeba při hledání zlodějskýho ksindlu...takže takhle jenom morální podpora a pár korun odesláno,abys mohl co nejdřív znova vyjet..
Too Martinez: odesláno, pro dobrou věc. Tak ať se to zdaří, budu držet pěsti i nadále. Z fotek si myslím, že to nevypádá nějak hnutě, ale těžko soudit. Chce to dobrýho mechanika. určitě se tu najde někdo kdo se vyzná tam uvás.
No já teda čumím,že ti ukradli auto jsem se dozvěděl až teď - do téhle sekce nechodím...Moc mně to mrzí a je opravdu škoda jak tvůj mazel skončil ,bez přehánění říkám že to byla nejhezčí pětka jakou jsem kdy viděl a zároveň můj velký vzor,byla vymazlená do maxima a máš můj velký obdiv.Asi ti to nepomůže,ale držím palce aby jsi si pořídil novou,nebo ještě lépe,aby se ti podařilo opravit tuto,byla by jí škoda