Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pazda
Kontaktovat uživatele:

#301 Příspěvek od pazda »

Martinez: neboj auti bude v pohode po urcitym zasahu mechanika. a radsi nedomyslej situace co by kdyby ;-)
Kostik

#302 Příspěvek od Kostik »

Uuuuf to je teda story 8O
Taky znam ten pocit kdyz ti nekdo ukradne neco k cemu mas fakt vztah, vim ze to je horsi jak rana do palice...
Kazdopadne gratuluju ze mas mazla zpet, i kdyz pochroumanyho.
Na tohle v zivote nezapomenes, a co te nezabije to te posili...ver tomu ze i z takovy hovadsky zkusenosti se da odnyst neco pozitivniho...takze GL!
informer

#303 Příspěvek od informer »

Vidis sam, ze vetsina lidi chce Plešnici ozivit!! Udelej to jak kvuli nim, tak i kvuli sobe!!
BaDDog

#304 Příspěvek od BaDDog »

Síce sa nepoznáme Martinéz, možno len cez túto komunitu...
Ale moju pomoc máš....

Please.., napíš IBAN alebo SWIFT kód a názov banky, aby sa dalo poslať nejaké chechtáky aj z SK ...

PS: uprav si popis dole pod príspevkom.. :wink:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#305 Příspěvek od Baxon »

Martine, všechno špatný je pro něco dobrý a po roce v nový nebo staronový káře, až třeba pojedeš kolem toho zábradlí se na to budeš koukat jinak a jen si letmo zavzpomínáš a povzdechneš.
Já už se v životě musel dvakrát odrazit pořádně ze dna a není to tak dlouho co jsem se dva roky topil v totálních sračkách.
Nezoufej, hlavu vzhůru, je to jen jedna z mnoha kapitol ve tvém dlouhém životě a problémů budeš ještě řešit nezpočet. Zítra něco pošlu, drž se :wink:
mufman

#306 Příspěvek od mufman »

Studuju na VŠE a tvý auto jsem několikrát viděl stát na Jižáku i na Žižkově a několikrát jsem se u něj i zastavil, obešel, čuměl dovnitř a riskoval, že mě někdo okřikne co tam dělám, bylo to opravdu nádherný auto a přeju ať není nabouraný neopravitelně a podaří se dát zase dohromady!!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#307 Příspěvek od JaraX »

no ja bych to dohromady nedaval v připadě že by byla pohlá kastle, pokud pohlá nebude tak to nebude tak zlý.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#308 Příspěvek od pazda »

no jsem vazne zvedavej na cifry a zaver automechanika.. :?
SAM

#309 Příspěvek od SAM »

myslim ze sem videl tuhle 34 na stodulkach u makra jela kolem
SAM

#310 Příspěvek od SAM »

pekna 34
Black-Light

#311 Příspěvek od Black-Light »

Safra... No co k tomu dodat, Martinezi...
Auta je určitě škoda, ale snad to nebude tak zlé a alespoň víš, na čem jsi... Jasně, že to mohlo dopadnout líp, ale taky o dost hůř, stejně je náhoda jako blázen, že jsi to auto potkal osobně na křižovatce!

btw: škoda, že jsem tenhle skvost na Jižáku nikdy neviděl naživo :(. Na VŠE studuju taky :)
Starosta

#312 Příspěvek od Starosta »

Martine, bud rad, ze to dopadlo, jak to dopadlo. Je mnoho horsich scenaru, z nichz nejhorsi by byl, ze by to neodnesly jen plechy Tvyho milacka - ale treba telesna schranka Tvoje nebo nekoho znamyho, postrelenej nezucastnenej na ulici, postrelenej pachatel a nekolikalety soudy, hromadna dopravni nehoda s vaznyma zranenima, vytlaceni ze silnice a prujezd vylohou do prodejny aut, totalka nebo nevratny zosTUZING Tveho krasneho auta... Tech moznosti horsiho scenare je opravdu cela rada a je jen skoda, ze ten parchant zdrhl. Ale na kazdou svini se vari voda...

Clovek se po necem takovem dlouho kouse, jestli nemel udelat radsi to ci ono, ale pravdou zustava, ze nikdy nevis, co se vsechno mohlo stat. Proto bud rad, ze mas svoje auto zpatky a za cas zjistis, jestli to ma cenu resit dal, nebo se pustis do neceho jineho.

Symbolickou castku uzij dle libosti, klidne i na ten obed. Verim, ze az budes moct Ty a nekdo jiny bude potrebovat, taky pomuzes - byt' symbolicky. Mej se hezky a hled si sveho milacka stejne jako dosud.
Giome

#313 Příspěvek od Giome »

s BMW na věčné časy a nikdy jinak :D :D :twisted: Martinezi drž se,čas uteče jak voda a v garáži bude zase nádhera!! :wink:
nehpo

#314 Příspěvek od nehpo »

taky jsem neco poslal - hodne stesti, Martinezi :!:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#315 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

SAM píše:pekna 34

Ty bys mohl třeba v něčem pomoct. Jestli si pamatuješ, jak ti "smŕadi v BMW" kradli kola, je dost možný, že je to někdo z nich. Neviděl jsi tam nějakýho hodně malýho týpka? Cca 160-170 cm? :idea:
Rolljoin

#316 Příspěvek od Rolljoin »

Tyvoe fakt čumim. Sice nejsem z klubu a ani zatím nemám BMW ale musím uznat že jsem takhle dojatej dlouho nebyl.

Do fondu sice nic nepřispěju (jsem fakt švorc) ale můžu aspoň popřát hodně zdaru a ať je brzo OK :wink:
Rendis

#317 Příspěvek od Rendis »

I to se cení!
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od jitrnicex »

Moc blahopreji k nalezu,i kdyz to neni ve 100% stavu,ale alspon,ze se vratilo majitely,kterej ma k nemu lasku a srdce mu tluce pro BMW.Kdybych nebyl sam svorc,tak bych neco urcite poslal i kdyz se osobne nezname,ale je videt ze Martinez je opravdu clovek se srdcem z modro-bily vrtulky.
A to jak se zachovali klubaci tak k tomu jen jedno:mate u me velkej :respect:
Ali

#319 Příspěvek od Ali »

Nejakou dobu jsem tady nebyl. V nedeli jsem si uzival v Escobaras zaslouzeny odpocinek po zapasech.. Netusil jsem, ze jsem se malem minul na Evropsky s tvym autem...(jel jsem kolem 18h ze Stochova domu na Evropskou)
Kazdopadne hustej pribeh s docela dobrym koncem.. Po tom zmrdeckovi se zkusim jeste po Vokovicich poptat. Jinak nejakych par susnaku Ti taky rad prispeju. Sice Te neznam, ale libi se mi, jak to tu funguje! Jen tak dal, je spravny, ze se i neznamí lidi dokazou podrzet a navzajem si pomoct pri chytani hajzlů jako byl tenhle!! Jinak preju lepsi zitrky, myslim ze uz mas snad na chvili vybrano.. :-)
PS: Kdyz mi mazla ukradli, tak jsem mel taky cca 14dni pred dovcou na kterou jsem se tesil.. Najednou ma clovek uplne jiny priority.. :?
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#320 Příspěvek od vrnk »

Neveril bych, ze jsou v podstate "cizi" lidi schopny se takhle semknout a spolecne pomoci a podporit dobrou vec. Diky Vam! Poslat aspon malej prispevek byla pro me temer povinnost. Martinezi, chci brzy videt na vlastni oci Tvoji novou/starou vonavku!
Odpovědět