Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Viktor523i

#341 Příspěvek od Viktor523i »

Mrknu jestli tam nestojí něco podezřelýho, mám to vícéméně po cestě
Giome

#342 Příspěvek od Giome »

Bylo to večer kolem 20hodiny...a najel na hlavní a pak za radarem uhnul někam doleva jako do starejch Jinonic..neměl ani převozky...je to blbost,ale jen mě to napadlo,když jste psali o tom,že by se mohl pohybovat na 5,6.... :twisted:
castro
Kontaktovat uživatele:

#343 Příspěvek od castro »

Giome píše:Včera večer jsem jel od našich z Lužin přes butovice na Radlickou a někde v těch místech jak je ten radar po zůžení tak napravo v ulici asi 60metru od hlavní zrovna nějakej malej zmrd nastupoval do černého bmw,upozornuju,že to auto nemělo značky...tak jsem přibrzdil,čumim na něj a vyskočil mi adrenalin až do krku při představě,že je to ten malej zmrd a už ukradl zase nějaký jiný auto.. :twisted: ...kurva já bych chtěl být u toho,když ho budou bít..

taky E34? my tam včera videli jednu projíždět....
Viktor523i

#344 Příspěvek od Viktor523i »

Možná to je blbost možná ne...za pokus nic nedám
castro
Kontaktovat uživatele:

#345 Příspěvek od castro »

...
Giome

#346 Příspěvek od Giome »

jo taky e 34,ale jestli byla stopro černá si nejsem jistej,byla hodně tmavá...já připrzdil,on se napojil jakoby za mě a u metra Jinonice uhnul doleva..
Giome

#347 Příspěvek od Giome »

jojo tak nějak ,ale nasedal na druhe strane silnice v ulici jakoby po pravé straně radaru směrem do centra a uhnul až u metra na světlech proto jsem si všiml,že nemá ani převozky..ale víceméně ten okruh by šel..
castro
Kontaktovat uživatele:

#348 Příspěvek od castro »

Giome píše:jojo tak nějak ,ale nasedal na druhe strane silnice v ulici jakoby po pravé straně radaru směrem do centra a uhnul až u metra na světlech proto jsem si všiml,že nemá ani převozky..ale víceméně ten okruh by šel..

zvláštní... tak to může být i odjinud než jsem kroužkoval... něco mě už napadá...
Giome

#349 Příspěvek od Giome »

třeba by stálo za to se tam nějakej večer nachomejtnout někam opodál...ale jedinej kdo toho hajzla viděl byl Martinez....co tě napadlo?
jerry

#350 Příspěvek od jerry »

Říkal jsem to už v neděli na Evropský,bydlím odtamtud kousek,tak jestli budete nějak vyrážet ho hledat,rád se připojím nebo to tam klidně projedu občas sám,třeba si něčeho všimnu...
pazda
Kontaktovat uživatele:

#351 Příspěvek od pazda »

mno koukam ze to bude jeste zajimavy, ja doufam ze ho najdete...
Viktor523i

#352 Příspěvek od Viktor523i »

Mrklnul jsem tam. Projel jsem tu vilovou čvrť napravo od radaru a zběžně sídlák (přecejenom je to velký a moh bych tam jezdit do rána navíc s nejistým výsledkem :-( ). Na sídláku zajimavý nic, jediný báwko co jsem viděl bylo na druhý straně e36 u jednoho baráku...jediný zajimavý, odtahovka, plaťák a takový fíčury a pár kár bez značek zřejmě vraky na pozemku...ale to s tím asi nesouvisí, týpek nejspíš provozuje normální servis nebo něco takovýho
John112
Kontaktovat uživatele:

#353 Příspěvek od John112 »

Pánové smekám před Váma. Taková solidarita to se moc nevidí. Taky bych něco přihodil,ale chci taky koupit nějaký autí, takže nemužu. :sorry: . Asi jako všichni si přeju, ať je kasle rovná a oprava levná. 8) Asi se to sem moc nehodí, ale buď rád že ho máš doma. :lookround:
John112
Kontaktovat uživatele:

#354 Příspěvek od John112 »

pazda píše:mno koukam ze to bude jeste zajimavy, ja doufam ze ho najdete...

Taky si to přeju a doufám že pak neodejde po svejch. :evil:
Giome

#355 Příspěvek od Giome »

jojo,chlapec asi nevěděl do čeho leze :D :evil: ..je nás moc moc :D
John112
Kontaktovat uživatele:

#356 Příspěvek od John112 »

Giome píše:jojo,chlapec asi nevěděl do čeho leze :D :evil: ..je nás moc moc :D

To asi nevěděl a myslím si, že ještě ani neví. :sly: Ale brzo se to snad dozví :evil:
Martinéz

#357 Příspěvek od Martinéz »

BOOST píše:
castro píše:to 100% :twisted:

Škoda, že nejsem z Prahy, bych vám s tou jeho převýchovou trochu pomohl. :twisted: Tak mu dejte aspoň za mě taky, že domrdal kola, na kterých jsem si dal obvzlášť záležet. :evil:

jo, tenhle pohled me boli hodne.. ani jedno z kol se za ty 3 roky nedotklo obrubniku..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

..zatim se nenaslo nic zadsadne neopravitelneho, nicmene se ted musi az bude teplo nabastlit nejake rameno a odtahnout to na rezerve do dilny a poradne odstrojit..

..trosku me trapi pocit, ze budu mit dedka a navic invalidniho uz za cenu temer jen jineho vitalniho dedy ... cili to vidim blede, ac jsem jeste neuvazoval o odhlaseni povinneho nebo cehokoliv jineho.. Bude to jeste tezky louceni :cry:

Jinak na zmrdeckovi se dik nekterym pomalu systematicky pracuje, nejak to dopadnout musi...

A jak jinak, opet dekuju.. porad to beru jako jednu z nejsilnejchich zkusenosti a zazitku, ale diky mistnimu osazenstvu v tom je i silne svetla stranka zivota... :!:
Pavel H

#358 Příspěvek od Pavel H »

Martine, oprav to. Auta se opravuji po vaznejsich nehodach a tahle vonavka si to proste zaslouzi. Nenech ji umrit kvuli jednomu ne moc vaznemu crashi.
BOOST

#359 Příspěvek od BOOST »

Martinéz píše:jo, tenhle pohled me boli hodne.. ani jedno z kol se za ty 3 roky nedotklo obrubniku..

Zase aspoň že to je jenom jedno kolo, to by se mělo dát sehnat. :wink: Třeba na Ebay se najde, někdo může prodávat třeba taky po bouračce. Podle fotek to opravdu jinak nevypadá na velký poškození, tak jí třeba ještě zachráníš, byla by to škoda, zbytek auta zůstal v pohodě a stavět jinou by tě vyšlo na víc práce. Nevzdávej to, pořádně to promysli, spousta lidí stojí za tebou a finance se na to snad sejdou, pořád držím palce, ať je z toho zase leštěnka a ty si užíváš jízdu v ní. 8)
berkelay

#360 Příspěvek od berkelay »

Martine, tvoje auto jsem také bral a stále beru za vzor, pomyslná konečná meta, do které bych chtěl svoji 535tku jednou dostat, ale především ti chci říci, že každé auto, se kterým se takhle dlouhá léta mazlíš a znamená pro tebe doslova člena rodiny, má svoji duši, není to jen kus železa bez poskrvrny, které právě vyjelo z výrobní linky, protože každá duše má nějakou historii. Kdyby tvé auto mohlo mluvit, určitě by řeklo "ty vole, porťáku, neblbni, je to jen šrám, oprav mě a zase si spolu vyjedeme" :D Věř mi, že ten pocit, kdy ho opravíš a poprvé vyjedeš na projížďku, bude tak krásný, že ti ho nikdy jiné auto nenahradí.
Odpovědět