Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vykradli mi auto

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
pohy
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pohy »

pohy píše:
Slid píše:
pohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?

musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm
koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida :wink:

dobře, moc děkuji :)

Tak sem s pavlem psal a až budu mít prašule tak si to u něj koupim a budu moct spát opět spánkem klidným při vědomí že moje čtyřkolá kráska je v bezpečí :wink:
MrScully

#22 Příspěvek od MrScully »

pohy píše:
MrScully píše:
pohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?

Já toho mám víc... za 17k i s prací :) ale myslím, že nějaká základní verze GSM alarmu bude VÝRAZNĚ levnější.

17 klacku, ty jo to už to toho zloděje samo chytne a sbalí do kufru než přijedou policajti ne? :D

:) Nechci to konkretizovat, ale chtěl jsem to se zárukou a v kvalitním servisu a když jsem prošel veškeré varianty u nás v Plzeňském kraji, tak moc možností nezbylo :) Montáž trvala dva dny, to taky hrálo roli.

Ono to umí víc věcí - náklonové čidlo, když ti kradou kola nebo poldové odtahujou auto atd. I tak ale doufám, že to nikdy nebudu potřebovat.
Slid

#23 Příspěvek od Slid »

pohy píše:
pohy píše:
Slid píše:[quote="pohy"]takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?

musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm
koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida :wink:

dobře, moc děkuji :)

Tak sem s pavlem psal a až budu mít prašule tak si to u něj koupim a budu moct spát opět spánkem klidným při vědomí že moje čtyřkolá kráska je v bezpečí :wink:[/quote]
Já Pavla max. doporučuji, vyšel mi vždy max. vstříc je to profík v této oblasti a i dělá hifi atd.Když mě odešel tel. v autě, kde mi ho v servisu vytopili napsal jsem mu a okamžitě mi sehnal a poslal jiný, čili gsm pager dále frčel a mě ušetřil peníze.
Mutt

#24 Příspěvek od Mutt »

a bez alarmu to nefunguje? :)
pohy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od pohy »

Mutt píše:a bez alarmu to nefunguje? :)

nefunguje, ono je to prej napojený přímo na alarm ale bez alarmu funguje jinej sistem, teď sem se seznámil s jednim cápkem v hospě na kalbě a říkal že by mi dodal za 5000,- systém kterej když se ti někdo dotkne auta tak ti taky zavolá ale dál můžeš to auto zamknout cez mobil nebo po netu, můžeš to auto kontrolovat na netu a tak, hustá vychytávka- 5000,- díly a 3000,- profi namontování
pohy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od pohy »

pohy píše:
Mutt píše:a bez alarmu to nefunguje? :)

nefunguje, ono je to prej napojený přímo na alarm ale bez alarmu funguje jinej sistem, teď sem se seznámil s jednim cápkem v hospě na kalbě a říkal že by mi dodal za 5000,- systém kterej když se ti někdo dotkne auta tak ti taky zavolá ale dál můžeš to auto zamknout cez mobil nebo po netu, můžeš to auto kontrolovat na netu a tak, hustá vychytávka- 5000,- díly a 3000,- profi namontování

fuj sistem s i :x pardon ja se omluvuju za takovou hrubku
Odpovědět