pohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?
musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida
dobře, moc děkuji
Tak sem s pavlem psal a až budu mít prašule tak si to u něj koupim a budu moct spát opět spánkem klidným při vědomí že moje čtyřkolá kráska je v bezpečí
pohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?
Já toho mám víc... za 17k i s prací ale myslím, že nějaká základní verze GSM alarmu bude VÝRAZNĚ levnější.
17 klacku, ty jo to už to toho zloděje samo chytne a sbalí do kufru než přijedou policajti ne?
Nechci to konkretizovat, ale chtěl jsem to se zárukou a v kvalitním servisu a když jsem prošel veškeré varianty u nás v Plzeňském kraji, tak moc možností nezbylo Montáž trvala dva dny, to taky hrálo roli.
Ono to umí víc věcí - náklonové čidlo, když ti kradou kola nebo poldové odtahujou auto atd. I tak ale doufám, že to nikdy nebudu potřebovat.
Slid píše:[quote="pohy"]takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?
musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida
dobře, moc děkuji
Tak sem s pavlem psal a až budu mít prašule tak si to u něj koupim a budu moct spát opět spánkem klidným při vědomí že moje čtyřkolá kráska je v bezpečí [/quote]
Já Pavla max. doporučuji, vyšel mi vždy max. vstříc je to profík v této oblasti a i dělá hifi atd.Když mě odešel tel. v autě, kde mi ho v servisu vytopili napsal jsem mu a okamžitě mi sehnal a poslal jiný, čili gsm pager dále frčel a mě ušetřil peníze.
nefunguje, ono je to prej napojený přímo na alarm ale bez alarmu funguje jinej sistem, teď sem se seznámil s jednim cápkem v hospě na kalbě a říkal že by mi dodal za 5000,- systém kterej když se ti někdo dotkne auta tak ti taky zavolá ale dál můžeš to auto zamknout cez mobil nebo po netu, můžeš to auto kontrolovat na netu a tak, hustá vychytávka- 5000,- díly a 3000,- profi namontování
nefunguje, ono je to prej napojený přímo na alarm ale bez alarmu funguje jinej sistem, teď sem se seznámil s jednim cápkem v hospě na kalbě a říkal že by mi dodal za 5000,- systém kterej když se ti někdo dotkne auta tak ti taky zavolá ale dál můžeš to auto zamknout cez mobil nebo po netu, můžeš to auto kontrolovat na netu a tak, hustá vychytávka- 5000,- díly a 3000,- profi namontování
fuj sistem s i pardon ja se omluvuju za takovou hrubku