Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ukradeno e30 kabrio
martinez.. prave som ta chcel spomenut.. nahoda je blbec, mozna sa predsa podari a dopadne to s trosku stastnejsim koncom..
ale myslim ze ty si tiez dopadol dobre, isto lepsie ako keby si ho uz nevidel.. viem, ze ten pohlad bol hrozny, ale teraz pomalicky sa to uz dostava do normalu, nie? moj nazor je ze by si ho nemal predavat..
zoro.. stastie praje pripravenym, a sk-klub aj cz-klub je pripraveny ti pomoct, to mi ver... nadej zomiera posledna..
ber si priklad z martineza 
ale myslim ze ty si tiez dopadol dobre, isto lepsie ako keby si ho uz nevidel.. viem, ze ten pohlad bol hrozny, ale teraz pomalicky sa to uz dostava do normalu, nie? moj nazor je ze by si ho nemal predavat..
zoro.. stastie praje pripravenym, a sk-klub aj cz-klub je pripraveny ti pomoct, to mi ver... nadej zomiera posledna..

zoro píše:Chlapi vážně díky za podporu,opravdu sem to nečekal.
Třeba v e30 klubu na to uplně kašlou,tam jenom řeší kdo to auto vlastnil předemnou,a jak je upravený nic víc.
Jinak lidí sem uvědomil kolik jen šlo.
Drzim palce aby se naslo. Ve kterem meste se ztratilo? Nejak jsem to nenasel nebo prehledl.