Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxiczech

#481 Příspěvek od Maxiczech »

Hele tajnej.. To aby si teď kluci z Prahy 5 a okolí dávali bacha, co? :lol:
A pokud máš podezření na trestní čin, tak bys to dle platných zákonů Č.R. měl nahlásit na Policii Č.R. :)
Když sem každej hodí mapu, kde by se jako, že mohlo krást, tak se z toho. po... :x
pohy
Kontaktovat uživatele:

#482 Příspěvek od pohy »

jasný, nahlaš to policajtům a oni tam v plné parádě dorazej se svejma novejma stříbrnomodrejma kárama :D
pohy
Kontaktovat uživatele:

#483 Příspěvek od pohy »

jinak, jezdim domů okolo baráku a ti maj taky na dvorku 4 rozebraný auta a nejsou to zloději, myslíš si že kdyby kradly auta tak si je budou vystavovat na dvorku před domem? mysli proboha
Ali

#484 Příspěvek od Ali »

Sakra, ted me napadlo, ze moji dva kamaradi maj taky rozmontovany BMW na dvorku... 8O
Pujdu je omrknout.. :twisted: ...nahlasit a zatknout!! 8)
Ale treba to nas anonym myslel dobre.. :)
pohy
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od pohy »

o tom není pochyb že to myslel dobře ale uznej že kdyby si kradl auta tak by sis je nevystavoval na dvorku aby je tam každej viděl :D
pohy
Kontaktovat uživatele:

#486 Příspěvek od pohy »

se vžij do tej situace kdy policajti přijdou k těm zlodějům a řeknou "Pane, jste zatčen na základě nálezu odcizených vozů na vašem dvoře" a odpověď toho zloděje " ježišmarja to nejsou moje auta, dejte mi minutku já je přeparkuju na ulici" :D
100RM

#487 Příspěvek od 100RM »

MOD: Tohle neni pokec o vsem, takze bez OT pls. Kto co kradne a nekradne a co rozobera a nerozobera si rieste inde. Dik.
7er. True definition of luxury. Yours.
Ali

#488 Příspěvek od Ali »

100RM píše:MOD: Tohle neni pokec o vsem, takze bez OT pls. Kto co kradne a nekradne a co rozobera a nerozobera si rieste inde. Dik.

Ok. Sorry... :oops:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#489 Příspěvek od pohy »

Ali píše:
100RM píše:MOD: Tohle neni pokec o vsem, takze bez OT pls. Kto co kradne a nekradne a co rozobera a nerozobera si rieste inde. Dik.

Ok. Sorry... :oops:

my se omluvujem, ona se ta konverzace jen takhle ubrala tímto směrem
Martinéz

#490 Příspěvek od Martinéz »

Diky moc.. ja bych spis uvital, kdyby mi kdokoliv hlasil cokoliv podezrelyho ve zminenych lokalitach.. klidne SZ, verejne resit to co vim nechci.. porad se to dostava dal a dal..

..a komu se doma valeji nouzovy nestrzeny silentbloky z td/tds, sem s nima, zaplatim..
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#491 Příspěvek od Jeena »

to Martinéz:Ozvi se mi, bydlím v Jinonicích a jelikož jsem na neschopence,tak bych se mohl po něčem kouknout...ale spíš bych hodil řeč osobně,nebo po founu,nechci to tady rozebírat na foru...ICQ 357-231-007 nebo 288-824-441 po př phone 604 775 433...Mrzí mě že jsem se nezaregistroval do klubu dřív,mohžná bych Ti mohl pomoc víc...
Martinéz

#492 Příspěvek od Martinéz »

Tak mi predevcirem dosly 2 obalky.. v jedne od Policie, ze se pripad odklada :cry: Cekal jsem to, ale doufam aspon, ze v ramci setreni dopravni nehody dopravaci vytahli z kamer na evropsky zaznam, kdyz uz jsem jim to volal..

Druha obalka byl ctvrtletni vypis z uctu.. kdyz jsem pocital, kolik lidi se rozhodlo mi poslat jakoukoliv castku, docela jsem ziral a musim hluboce smeknout pred celym BMWklubem.. :respect: :Poklona:

CELKEM POMOHLO 48 LIDÍ

(to nemluvim o tech, kteri priadli ruku k dilu pri hledani apod.. vsem vam moc dekuju...[/b]
Holly Moderátor
Moderátor

#493 Příspěvek od Holly Moderátor »

Že se tak blbě ptám... Pořád se ještě může přispívat, že?? Sice (ještě bohužel) nejsem úplným členem BMWklubu, Martinéze osobně neznám,ale jeho kára byla faakt bombovní, a já sám vím jaký to je když se něco stane autu (mě sice starý neukradli, ale nějaký smažky vykradly, stejně jako další 2 co stojí u nás na ulici) takže bych rád přispěl, akorát tady nemůžu najít č. účtu, takže kdyby ho sem někdo znovu napsal tak já hned jak dostanu love z brigády tak nějakou tu stovku pošlu... A přeju Good luck s výběrem nové káry;)
j3ykobim

#494 Příspěvek od j3ykobim »

Maxiczech píše:Hele tajnej.. To aby si teď kluci z Prahy 5 a okolí dávali bacha, co? :lol:
A pokud máš podezření na trestní čin, tak bys to dle platných zákonů Č.R. měl nahlásit na Policii Č.R. :)
Když sem každej hodí mapu, kde by se jako, že mohlo krást, tak se z toho. po... :x

U nás v Podolí je takovej tlustější týpek ktetej jezdí v zelené e39(sedan), každej druhej o něm tvrdí, že krade auta(prý i to jeho je kradené), ale nikdo stim nic nedělá.... nejsou důkazy a ti co to vědí, nic nedělaj, jelikož se bojí o své auto........občas ho vidim zevlovat u české televize u satelitů......
pohy
Kontaktovat uživatele:

#495 Příspěvek od pohy »

Holly píše:Že se tak blbě ptám... Pořád se ještě může přispívat, že?? Sice (ještě bohužel) nejsem úplným členem BMWklubu, Martinéze osobně neznám,ale jeho kára byla faakt bombovní, a já sám vím jaký to je když se něco stane autu (mě sice starý neukradli, ale nějaký smažky vykradly, stejně jako další 2 co stojí u nás na ulici) takže bych rád přispěl, akorát tady nemůžu najít č. účtu, takže kdyby ho sem někdo znovu napsal tak já hned jak dostanu love z brigády tak nějakou tu stovku pošlu... A přeju Good luck s výběrem nové káry;)

číslo martinézova účtu je 35 - 718 623 0227 / 0100 , určitě eště přijímá pomoc, zrovna se hledá nové auto, sice martinéz chce znovu svoji jedinečnou E34ku v manuálu což se shání dobře asi jako pampeliška v zimě, ale už jsme s martinézem zaúkolovali mého známého ( dovozce aut, původem němec) a esi on v německu tudle káru nevyštrachá tak už snad nikdo, takže lidi držte nám pěsti aď mi přijde telefonát od tohodle člověka že auto našel a že se už veze martinézovi do čech :wink:
Kail

#496 Příspěvek od Kail »

A co že to má být za motorizaci? :twisted:
Anonymous

#497 Příspěvek od Anonymous »

Kail píše:A co že to má být za motorizaci? :twisted:

BMW E34 540 6tikvalt v manuálu r.v.94-96, říkam to tak dobře Martinézi, já esi si to z hlavy pamatuju
Martinéz

#498 Příspěvek od Martinéz »

Uz ti nekdo rekl, ze jsi kecka? 8O :lol:

To auto jsem dal za ukol vice lidem a popravde asi jedinej, do koho vkladam nadeje, je tomik..
Kail

#499 Příspěvek od Kail »

To já bych šel rovnou do ///M,když už tak už :twisted: ,ale držím palce :wink:
rychlik

#500 Příspěvek od rychlik »

Zajimavej, leč hruzu nahanejici pribeh..

Těším se, až projde tvoje e34 resurection a bude ti zase dělat tolik radosti, jako před tím!!

Good luck !

Ještě skromný vzkaz pro toho ZMRDA kterej spáchal něco naprosto nelidskýho a ukradl tvýho kocoura : Tvoje podvědomí ti jednou připomene co jsi udělal(co dál děláš)... počítej s tím, že se z toho zesereš...
Odpovědět