Cau vsichni!
Nevidate nahodou nekde v Praze 9A30906 modro-zelena-nevim E36 tour.325td?
- ja jsem zahledl na Radlicke P5 - ma na aute moje M-listy-poznam si je:-)
- ma to tak tejden jako jedinou Mpaketovou vec(pred tejdnem mi nekdo ocesal auto)
- bacha na E36 zrcatka, on ma prave sklo rozbite..a evidentne si auto zacal tunit
No a podle RZ (SPZ) nejde urcit,kdo je provozovatel? Jako kdo plati povinny ruceni...
Mohl to od nekoho koupit, rozbihuba je fajn reseni, ale je lepsi se domluvit, odkud je ma a pak kdyztak zacit resit, ze jsou tvoje
Tohle zjistit tak mu tzo oškubu a ještě se mu projdu vztekem po autě...
Ale třeba mu to někdo střelil pod rukou. Já kdybych teda kradl nějaký doplněk na auto tak to prodám než abych si to dal na vlastní káru...ale třeba je to nějakej oposun...
Už jsem zažil idiota co očesal jinýmu káru a dal si to na svoji. Bylo to u Renaulta 5 a dokonce s tím jel na sraz Renault clubu (Kde dost lidí zná majitele tý káry ze který to očesal), i takový hovada se po světě pohybujou
zitra ti reknu kdo to je a odkud je bud je vrati a nebo si je vezmeme zpet a nebo lepsi napad coz nevim zdali pomuze kdyz vis jak si je poznas coz ja vim cim se poznaji tve listy tak se zavolaji benga a by me zajimalo co stim udelaji (pro ostatni jen ze nejsem koko tak jen pro vysvetleni lista je necom spolecna co je i na aute tak snad by to mohlo stacit pro utvrzeni ze je odcizil nebo koupil kradene)
I když si je podle nečeho poznáš, tak nepředpokládám, že to půjde na policii prokázat. Přecejen, platí u nás presumpce neviny a neni to bezdůvodný, třeba to akorát někde koupil pod rukou za výhodnou cenu, což se může stát každýmu a za to si rozbít hubu, nebo najít ráno zdemolovaný auto nezasluhuje. Každopádně bych za nim zašel ve skupince 5ti nasranejch lidí, což už samo o sobě je dostatečnej přesvědčovací argument.
Az to auto nekde zahlednete, pokuste se prosim prosim zjistit kde parkuje, nebo odkud je.. ten clovek bydli na radnici..takze nema ani trvale bydliste, neplati povinne ruceni atd.. proste asi peknej hajzlik.. ;p
gewi píše:Az to auto nekde zahlednete, pokuste se prosim prosim zjistit kde parkuje, nebo odkud je.. ten clovek bydli na radnici..takze nema ani trvale bydliste, neplati povinne ruceni atd.. proste asi peknej hajzlik.. ;p