Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hledám tmavěmodrý Ford Transit mikrobus, 2S8 9759

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Viktor523i

#1 Příspěvek od Viktor523i »

Dotyčný pán mě dnes cca v 15 hodin vytlačil na magistrále když do mě najel a musel jsem to strhnout, málem jsem se kvůli tomu kreténovi vyboural (naštěstí jsem to ukočíroval a nic se nestalo, ale nerad bych aby něco podobnýho udělal v budoucnu někomu dalšímu kdo by to zvládnout nemusel, už vidím jak nějaká mamina s děckem jak ta, driftuje po magistrále) a pak začal hrdinně ujíždět, jel jsem za ním ale jelikož šlo o mikrobus plný stavebních dělníků, nechtěl jsem ho zastavovat, ztratil se mi na Kladně, takže kdyby dotyčného někdo znal, docela rád bych věděl kde se s ním dá pokecat nebo aspoň z jaké firmy je. btw. pán je zřejmě velkej hrdina, nečitelná RZ (zamazaná bahnem nebo nějakým takovým sajrajtem, luštil jsem to docela dlouho co jsem za ním jel) tak už jenom za to by měl přijít o papíry, bo dělat prasárny se zamazanou RZ je fakt hegeš
Giome

#2 Příspěvek od Giome »

Stalo se mi to samé.doslova....ale bylo to na okruhu před lanovým mostem.Byl jsem tak vzteklej,že jsem jel chvíli za ním,ale ukrajinců měl plný auto tak jsem si to rozmyslel...6 na 1 je moc :(
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TUNAK »

Denně narazim na takovejch debilů, že kdybych měl za každym jet, tak objedu celou tuhle republiku...Kolikrát kdybych netrhnul volantem nebo prudce nezabrzdil tak jsem na kaši...Ale tohle mě už tak nerozhází jako to co se mi stalo nedávno v český lípě, kdy jedu cca ve 2 ráno po hlavní silnici a v dálce vydim něco nepopsatelnýho v mým pruhu...Radši jsem zpomalil a najednou tam stojí přímo uprostřed mýho pruhu, čelem ke mě starší chlap celej v džínovym a v postoji jako je socha v Rio de Janero a měl zavřený oči...A neměl v plánu uhnout... Tak jsem toho debila oběl...Nějaký komentáře typu: Ty vožralej kreténe běž si pozovat na chodník...! jsem si odpustil, protože jsem fakt nevěděl co od takovýdleho člověka mám čekat...Co měl za problém mě absoutně nezajímá a když chce skončit se životem tak ať jde tam kde nemůže svym atentátem nikoho nějak dostat do sraček... Kdybych se v tu chvíli nějak třeba blbě podíval a sejmul ho, tak bych z toho měl jenom problémy, ale on by byl spokojenej...Protože kdyby chtěl žít, tak tam logicky nestojí... :roll:
Viktor523i

#4 Příspěvek od Viktor523i »

Giome píše:Stalo se mi to samé.doslova....ale bylo to na okruhu před lanovým mostem.Byl jsem tak vzteklej,že jsem jel chvíli za ním,ale ukrajinců měl plný auto tak jsem si to rozmyslel...6 na 1 je moc :(

Jestli se ho podaří nějak identifikovat tak bych za nim docela zajel na pokec. Třeba si pak uvědomí že neni až tak anonymní jak si myslí a začne řídit jako člověka a ne jako dement
Giome

#5 Příspěvek od Giome »

Já jsem myslel,když jsem ho viděl,že řídí taky nějakej ukrjinec.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patriot »

Viktor523i píše:
Giome píše:Stalo se mi to samé.doslova....ale bylo to na okruhu před lanovým mostem.Byl jsem tak vzteklej,že jsem jel chvíli za ním,ale ukrajinců měl plný auto tak jsem si to rozmyslel...6 na 1 je moc :(

Jestli se ho podaří nějak identifikovat tak bych za nim docela zajel na pokec. Třeba si pak uvědomí že neni až tak anonymní jak si myslí a začne řídit jako člověka a ne jako dement

Copak zjistit majitele dle RZ, to je tak na 20 sec... Ale nedivil bych se, že to byla nějaká umazanina od Ráce, má na Kladně kopáčskou firmu a už jednou si na mně otevřel hubu když jsem zmrdal ty jeho negry když překopli tel. kabel, neboť se vemena nekoukli do mapy, nákresů .. atd, prostě si jen tak kopli ... :? :lol: :lol:

On je právě v Transitu vozí nějaký ten jeho poskok a mladej si jezdí v Mustangu GT 4.6i V8 a jeho fotr si ted koupil eskovýho Medvěda 500...

S ním moc nepokecáš, věř mi ..... :?
Odpovědět